Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па то им и јесте циљ. Да се извргне руглу, релативизује и исмије све за шта треба укључити сиве мембране.
Послушајте епизоду радио емисије Атлантис окачене у десном углу странице Двери !
Sinko, još nekoliko vagona mleka treba da popiješ, kao i 1000 furuna hleba da pojedeš, da bi mogao da postaneš šegrt špijunima :)

Uz svo poštovanje G-dine, kad sam ja pričao odavno to isto, vas masa mi je skakala za vrat i pravila me ludim.
O geopolitičkom polozaju večinom komentarišem na razne prigodne načine, prihvatljive i razumljive za razni nivo obrazovanja medijuma, sa večinom malo usmerivačkom strategijm ka rešenju raznih problematičkih situacija, ali bandoglavost i ovakav stav mogao sam očekivati. :)
- Drugo, špijunska šema vam je pukla, provaljeni ste. Naivnih koje ste očekivali na polju bezbezbednosti zemlje nemozete na ovakav način navatati.
Nisu Srbi ni ostali sisali vesla.
Hvala na pažnji. :)
Ma sta mi naprica ti, majke ti :D medijum, da li znas uopste sta je to? :D kakva paranoja :D Pa ti da znas nesto o problemu geopolitike ne bi lupetao kao Maksim po diviziji, ajd u zdravlje :D

Ti, Legenda_1 i na terasi jos mleka morate da popijete da bi ste shvatili kako izgleda prava slika geopolitickog sistema na planeti, bespotrebno je raspravljati sa vama, bolje se zanimajte nekim prizemnijim temama, za drugo i niste.

ti drugar uveek kad nemas arrgumente vredjas neosnovano ili samo sad u konkretnom slucaju?

Хајмо овако поставити ствари. Не знамо, заправо нико поуздано од нас чему служи тај систем тачно и како дословце утиче на психу људи.

Ипак, поставимо питање једноставније - зашто смо овце да имамо владу која дозвољава САД да узурпира огромна земљишта у престоном нам граду за нама непознате потребе ??

Свако ко иоле има савјест пошао би од тог питања...

Хајмо овако поставити ствари. Не знамо, заправо нико поуздано од нас чему служи тај систем тачно и како дословце утиче на психу људи.

Ипак, поставимо питање једноставније - зашто смо овце да имамо владу која дозвољава САД да узурпира огромна земљишта у престоном нам граду за нама непознате потребе ??

Свако ко иоле има савјест пошао би од тог питања...

Pa, ja to i pitam. Kad kod otvorim temu, citam postove kako to utice na mentalno zdravlje, a na pitanje ko je i zbog cega postavio te antene ne dobijam odgovor. Mora da postoji oficijelno obrazlozenje. Evo, sad sam pustila ovaj link sa sajta Dveri.

a ne izvrcem nista a cinjenica je da je ovo feeeeejk
ti si fejk, a HAARP sistem postoji i na zvanicnoj mapi jedna antena nalazi se 30 km od Beograda a da javnost u Srbiji pojma nema cemu to sluzi i zbog cega je tu.
Tako da ne lupaj molim te, nadji neku drugu temu pa se prenemazi.

@Consiglieri

За тебе сам из претходних излагања стекао утисак да си ок Србин из дијаспоре родољуб, често имаш фин резон...

Сад једно питање за тебе - Што се ти јављаш на теми, чак штавише спрдаш се и чегачиш по теми која се тиче искључиво грађана Србије, а понајвише грађана Београда док ти живиш и привређујеш у Канади ? Је л' тако ?

Pa, ja to i pitam. Kad kod otvorim temu, citam postove kako to utice na mentalno zdravlje, a na pitanje ko je i zbog cega postavio te antene ne dobijam odgovor. Mora da postoji oficijelno obrazlozenje. Evo, sad sam pustila ovaj link sa sajta Dveri.

Nisi procitala pazljivo deo teksta iz uvodnog posta.....mada ni meni nije sve najjasnije jer mi to nije struka, pretpostavljam.

Иако су основни циљеви изучавање поларне светлости и сателитских радио-комуникација, комуницирање са подморницама у домену екстремно ниских фреквенција, овај систем омогућује испитивање шупљина испод површине земље (претраживање скривених тунела и подземних скровишта), ометање радио-комуникација на одређеним подручјима па чак и уништавање непријатељских авиона, пројектила или сателита.
Ипак, оно што је најважније је могућност система да се променом хемијске структуре, температуре и влажности виших слојева атмосфере делује на климу и све пратеће климатске ефекте на жељеној територији.
Једна од могућности овог система која се не помиње на листи званичних циљева, али ипак постоји, јесте да се таласима ниске фреквенције утиче на рад људског мозга. ХААРП станица тренутно има 150 у свету, а једна од локација је и село Бељина код Барајева, педесетак километара удаљеног од Београда.

@Consiglieri

За тебе сам из претходних излагања стекао утисак да си ок Србин из дијаспоре родољуб, често имаш фин резон...

Сад једно питање за тебе - Што се ти јављаш на теми, чак штавише спрдаш се и чегачиш по теми која се тиче искључиво грађана Србије, а понајвише грађана Београда док ти живиш и привређујеш у Канади ? Је л' тако ?
Njemu je glavna HAARP antena veoma blizu, tako da ko zna kako sve deluju na njih. Jedan dan prica jedno, drugi dan drugo, nisu tu cista posla.

Njemu je glavna HAARP antena veoma blizu, tako da ko zna kako sve deluju na njih. Jedan dan prica jedno, drugi dan drugo, nisu tu cista posla.

Не, пусти и ти сад претјеривање и стварно свођење теме на спрдачину и глупирање. Читао сам коментаре човјека зато га и питам...
Ни ми сами не знамо чему служи ни тај систем, можемо о томе само да нагађамо. Ипак, као грађани заслужујемо знати шта се то гради у нашем окружењу и коме се услужују парцеле земљишта на ободима Београда.

Zadovoljstvo mi je najveće kad mi to SrPin kaže! :hahaha:
Bok krasnići! :hahaha:

буквар....

Поред и указивања на гласовне промјене ти си базчно неписмен и необразован човјек што је очито и сваког твог коментара чега ниси свјесан као ни ХААРП-а.
Кажем ти, кад хоћеш да играш ватерполо прво савладаш пливање у плићаку...

Šta god da je i bilo čemu da služi.
Razumete li vi da postojanje tehnologije za mnoge potrebe slične vrste postoje odavnina? :)
I sad mi recite, to je uticalo da Tadić i volumenta razbuca Srbiju?

nisu je oni razbucali nego oni koji su ih tu postavili i koje moraju da slusaju

Не, пусти и ти сад претјеривање и стварно свођење теме на спрдачину и глупирање. Читао сам коментаре човјека зато га и питам...
Ни ми сами не знамо чему служи ни тај систем, можемо о томе само да нагађамо. Ипак, као грађани заслужујемо знати шта се то гради у нашем окружењу и коме се услужују парцеле земљишта на ободима Београда.
Ne, vrlo znamo cemu sluzi taj sistem, to mozes naci na njihovom sajtu a i malo vise o tome na nekim nezvanicnim sajtovima. A to sto javnost nije upoznata sa tim to je vec druga prica. Cim se nesto radi daleko od ociju javnosti nisu tu cista posla.

Nista lakse - ako vlada i mediji nece da ispitaju ovaj slucaj , neka gradjani Barajeva preko opstinskih vlasti li odbornika postave to pitanje na dnevni red .. isto moze da se uradi i u skupstini grada Beograda .... i naravno - istu stvar mogu pokrenuti poslanici u skupstini Srbije .. i da ne nabrajam mnoge druge nacine da se stvar razjasni gradjanskim inicijativama , NVO projektima .. sakupljanjem potpisa i peticijama ...

Nista lakse - ako vlada i mediji nece da ispitaju ovaj slucaj , neka gradjani Barajeva preko opstinskih vlasti li odbornika postave to pitanje na dnevni red .. isto moze da se uradi i u skupstini grada Beograda .... i naravno - istu stvar mogu pokrenuti poslanici u skupstini Srbije .. i da ne nabrajam mnoge druge nacine da se stvar razjasni gradjanskim inicijativama , NVO projektima .. sakupljanjem potpisa i peticijama ...
Očigledno da nekolicina čačka gde ne bi trebalo...
Možeš da predpostaviš o čemu se radi. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back