Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Експерименти се спроводе. Говннарима свашта пада на памет. Морамо да се информишемо и будемо на опрезу. Јер ннеки људи су психопате и социопате, па је таква и политика коју спроводе.

Ovo nisu informacije, ovo je šarena laža i bežanje u ludilo.

Problemi Srbije su KiM, nezaposlenost, korupcija, nizak životni standard i sivilo svakodevnice, a ne HAARP, kemtrejlersi i Svetska Zavera Bilderberg Grupe.

Deco, pa jos ste tu, a vidim i Romi pobegli iz Barajeva :eek:
Kolega Kroasan mi rece da je ta plantaza antena neka moderna istrazivacka meteo stanica. Ne verujem, jer nemamo odavno pare za metereologe. Presusilo jos osamdesetih. Druga strana kaze da niko ne zna sta je to. Nemoguce.
Ja ne mogu da citam opet 10 strana u nazad, a fizicari tek sto su otisli i ostaju tri nedelje.
Ko je zasadio antene?

A ja se pitao sto mi mačke gladne zadnjih dana.... :evil:
Ameri, pobiču vas! Zar miševe da mi tamanite? :evil:

i ptice, i pcele :sad2:

:think:sta je ovo

31619526.jpg

http://www.panoramio.com/photo/31619526

Problemi Srbije su KiM, nezaposlenost, korupcija, nizak životni standard i sivilo svakodevnice, a ne HAARP, kemtrejlersi i Svetska Zavera Bilderberg Grupe.

Kad budes shvatio da su problemi Srbije (KiM, nezaposlenost, nizak zivotni standard...) direktne posledice NSP-a i Bilderberga, njakaces pred ogledalom kao magare.

Deco, pa jos ste tu, a vidim i Romi pobegli iz Barajeva :eek:
Kolega Kroasan mi rece da je ta plantaza antena neka moderna istrazivacka meteo stanica. Ne verujem, jer nemamo odavno pare za metereologe. Presusilo jos osamdesetih. Druga strana kaze da niko ne zna sta je to. Nemoguce.
Ja ne mogu da citam opet 10 strana u nazad, a fizicari tek sto su otisli i ostaju tri nedelje.
Ko je zasadio antene?
Tesko ce ti tvoji fizicari da ti daju odgovor, to nema veze sa njima, bolje bi bilo kada bi znala nekog u vojsci ali na polozaju.

Zato sam se i šalio malo na ovoj temi.
Stvarno ovako neozbiljno ispiranje mozga sa nebuloznim temama radi skretanja sa svakodnevne problematike koja nas prati, neznam čemu to doborm može da služi. :)

Kad budes shvatio da su problemi Srbije (KiM, nezaposlenost, nizak zivotni standard...) direktne posledice NSP-a i Bilderberga, njakaces pred ogledalom kao magare.

I Osmanlijsko Carstvo je naravno posledica NSP i Bilderberga.A Stefan Dečanski je oslepeo jer je video kemtrejlerse.

Laku noć i srećno.

I Osmanlijsko Carstvo je naravno posledica NSP i Bilderberga.A Stefan Dečanski je oslepeo jer je video kemtrejlerse.

Laku noć i srećno.

Ti, Legenda_1 i na terasi jos mleka morate da popijete da bi ste shvatili kako izgleda prava slika geopolitickog sistema na planeti, bespotrebno je raspravljati sa vama, bolje se zanimajte nekim prizemnijim temama, za drugo i niste.

Šta god da je i bilo čemu da služi.
Razumete li vi da postojanje tehnologije za mnoge potrebe slične vrste postoje odavnina? :)
I sad mi recite, to je uticalo da Tadić i volumenta razbuca Srbiju?

Sudeci po ovoj temi to je uticalo na njegove protivnike. Meni i dalje nista nije jasno.

Ti, Legenda_1 i na terasi jos mleka morate da popijete da bi ste shvatili kako izgleda prava slika geopolitickog sistema na planeti, bespotrebno je raspravljati sa vama, bolje se zanimajte nekim prizemnijim temama, za drugo i niste.
Uz svo poštovanje G-dine, kad sam ja pričao odavno to isto, vas masa mi je skakala za vrat i pravila me ludim.
O geopolitičkom polozaju večinom komentarišem na razne prigodne načine, prihvatljive i razumljive za razni nivo obrazovanja medijuma, sa večinom malo usmerivačkom strategijm ka rešenju raznih problematičkih situacija, ali bandoglavost i ovakav stav mogao sam očekivati. :)
- Drugo, špijunska šema vam je pukla, provaljeni ste. Naivnih koje ste očekivali na polju bezbezbednosti zemlje nemozete na ovakav način navatati.
Nisu Srbi ni ostali sisali vesla.
Hvala na pažnji. :)

Па то им и јесте циљ. Да се извргне руглу, релативизује и исмије све за шта треба укључити сиве мембране.
Послушајте епизоду радио емисије Атлантис окачене у десном углу странице Двери !

Sudeci po ovoj temi to je uticalo na njegove protivnike. Meni i dalje nista nije jasno.
Da li se pravite naivni ili ne, to je vaša stvar. Samo sam okvirno rekao za Tadiča, kao primer, sto nema uopšte nikakve veze sa temom.
Ta rečenica se odnosila ne na Tadića, već na vas koji pokušavate ono što pokušavate. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back