Američke ambasade pod opsadom

Значи, ти си сад на страни америчких фашиста? Је л навијаш за то да нас још који пут бомбардују у име демократије?

Pitam te da li si na strani muslimanskih ekstremista? Vehabije, Čečeni, Al Kaida? Ne volim ni jedne ni druge ali su ovi mundžosi mnogo opasniji od Amerikanaca.

nisam u toku, ime?

A jesi li uopste ukapirao igru ..

Sve je pocelo sa odlukom FED da za par dana produzi zasedanje po QE3 , za to vreme Ustavni sud nemacke podrzao je ESM i dao odobrenje za stampanje evra ... FED donosi istu odluku i stamparije pocinju da rade ko Topcider 1993 ... bankari , koji metodicno likvidiraj sve svoje aktive u americi udarnickim tempom - na njih se misli ...

Stampanje evra u EU ... pa bakarima je potrebno zamenit u nesto dolare koje iznose iz amerike , zatim treba kupiti infrastrukturne aktive problematickih drzava EU ... no para ce nedostalati - zato krece novi krug stampanja ....

Pitam te da li si na strani muslimanskih ekstremista? Vehabije, Čečeni, Al Kaida? Ne volim ni jedne ni druge ali su ovi mundžosi mnogo opasniji od Amerikanaca.

Откуд ти то? Само се надам да ће се међусобно истребити. Ми смо страдали и од једних и од других.

Tačno, hvala. :)
Ima tu još toga, ali ostavimo da se malo odmakne situacija, za sada... ;)
Videćemo, još je rano za zaključke.

Ono što je indikativno, to je da se nemiri desavaju samo u ovim "prolećnim" zemljama, dakle u zemljama gde treba "dovrsiti posao". Ništa Katar, ništa Bahrein, ništa Saudi Arabija... Tamo sve puca od mira, tolerancije, razumevanja...
I naravno, ništa Baznia, ništa Košovou...

Sve pod kontrolom zasad... Videćemo dokle.

Zaboravljaš koliko Amera su dnevno ubijali u Iraku? Da nisu i to organizovali Ameri, bombaše samoubice? :D

Убих се плачући за америма... и ја, као и већи део планете... Ти заборављаш да амери немају шта да траже у Ираку, као ни код нас, зар не, као што нису имали шта да траже ни у Вијетнаму - и да сваког окупатора треба без милости уништавати - до последњег - на све могуће начине. Нико није био слабије наоружан од Вијетнамаца (земљорадничка земља, само мотике и плугови, па су добили нешто оружја од СССР-а, окупили се и удри по окупатору - трајало је годинама, гинули су и борили се али су на крају победили). Да ли ти мислиш да ико на овој планети (осим мајки тих сулудих америчких војника) жали за њима кад погину на туђој земљи?

Сад сам разговарао са неким Муслиманима да би чуо шта они мисле о томе. Са једном породицом из Марсеја и са једним Палестинцем из Глазгова, коме је и отац рођен тамо.

Ови ликови из Марсеја кажу да ће згазити Америку, само полако, доћи ће време. Из неког разлога мислили су да сам и ја Муслиман и све време ме ословљавали са брате.

Овај лик из Глазгова осуђује обе стране, и ове што су направили филм, као и насилне демонстранте. И он није био сигуран шта сам по вери па ме је питао, и одговорио сам му "ортодокс кристијан, лајк рашанс, ју ноу".

Немој тако, рекоше да се скупила "група младића" :lol:
Ценим да их има 5-6 :hahaha:
Мада смо ми задњи који би се требало смејати, код нас могу да вређају Православље како им се хоће и нико не би прстом мрднуо :roll:

Nas pravoslavaca je veoma malo brojčano, međ svima ostalima, nas vređa ko stigne i kako stigne. Katolička crkva je najjača i oni diktiraju sve zajebancije koje nam se dešavaju poslednjih pola veka.
Strah me je da će svima nama koji nismo katolici, svi ostali doakati, iliti da će muslimani sve nas koji nismo katolici uzdići na mesto koje nam pripada, a sebe naravno na prvo mesto.
Kanda nikome nije jasno da je jedanaesti Septembar dvehiljadeprve bio prekretnica u mnogočemu, a ponajviše u odnosu religija. Mi hrišćani mislimo da smo samo mi pravoslavni iliti pravoverni, muslimani pak imaju svoje mišljenje o svemu tome.
Usranci, iliti amerikanci koji su svoju zemlju osvojili pištoljima i puškama i dalje misle da tako trebaju i moraju dalje, neka im njihove Amerike, tamo su bežali, tamo su se nastanjivali kad drugi izlaz imali nisu, mi koji smo ovde bili tad i sad, mi ne mislimo da se sve oružjem rešavalo, oni koji su tako mislili davno su ratove izgubili, sem Nemaca naravano, oni su ipak nedodirljivi, Mađarskoj oduzeli dve trećine teritorije, nama srbima oduzeli Kosovo, sve mora i sve je kako Bog zapoveda, samo nemcima ne dirajte ništa, i njih davno podeliše i na kraju ih i sjediniše, ala smo najebali kako god da okreneš, Nemci se ipak naoružavaju, danas bez oružja, ali sutra...............................

islam je osvajacka religija koja propagira porobljavanje i osvajanje svih koji su slabiji i nisu muslimani

Setite se sta su turci radili na ovim prostorima kada su bili jaci

Njima je Muhamed napisao da nikada ne nude primirije nevernicima kada su jaci . Nikada

Evo upravo sad gledam film FATIH 1453 iliti Osvajanje 1453 , tu je sve lepo objasnjeno tursko-muslimanska ideoloija nacin razmisljanja ciljevi sredstva koja su koristili da osvoje Konstantinopolj.

Islam i muslimani su nasi vecni neprijatelji, oni su neprijatelji svih koji nisu muslimani, i njima Muhamed u njihovoj svetoj knjizi Kuranu naredjuje da nas sve uniste ili prevedu u islam.

Zato ja kazem spremimo se za rat protiv Islama, bolje da mi unistavamo njih nego oni nas.

Nas najveci problem je sto Amerika i Nemacka podrzavaju islam na ovim prostorima na stetu nas pravoslavnih Hriscana.

Zele da se navodno ujedinimo kao Hriscani, pravoslavni i katolici , a rade na nasu stetu.

To zapadno licemerje i neiskrenost je nas najveci problem.

Imaju vec sada ogromne probleme sa muslimanima u svojim zemljama, a ipak ne zele da podrze NAS HRISCANE vec podrzavaju I NASE I NJIHOVE NEPRIJATELJE - MUSLIMANE :evil:

Zato nam treba SNAGA RUSIJE - da bi smo se oduprli tom zapadnom licemerju.

Poslednja izmena:
Nas pravoslavaca je veoma malo brojčano, međ svima ostalima, nas vređa ko stigne i kako stigne. Katolička crkva je najjača i oni diktiraju sve zajebancije koje nam se dešavaju poslednjih pola veka.
Strah me je da će svima nama koji nismo katolici, svi ostali doakati, iliti da će muslimani sve nas koji nismo katolici uzdići na mesto koje nam pripada, a sebe naravno na prvo mesto.
Kanda nikome nije jasno da je jedanaesti Septembar dvehiljadeprve bio prekretnica u mnogočemu, a ponajviše u odnosu religija. Mi hrišćani mislimo da smo samo mi pravoslavni iliti pravoverni, muslimani pak imaju svoje mišljenje o svemu tome.
Usranci, iliti amerikanci koji su svoju zemlju osvojili pištoljima i puškama i dalje misle da tako trebaju i moraju dalje, neka im njihove Amerike, tamo su bežali, tamo su se nastanjivali kad drugi izlaz imali nisu, mi koji smo ovde bili tad i sad, mi ne mislimo da se sve oružjem rešavalo, oni koji su tako mislili davno su ratove izgubili, sem Nemaca naravano, oni su ipak nedodirljivi, Mađarskoj oduzeli dve trećine teritorije, nama srbima oduzeli Kosovo, sve mora i sve je kako Bog zapoveda, samo nemcima ne dirajte ništa, i njih davno podeliše i na kraju ih i sjediniše, ala smo najebali kako god da okreneš, Nemci se ipak naoružavaju, danas bez oružja, ali sutra...............................

Ti li ono kritikova moju geopoliticku ideju da se pod hitno , dok ne bude kasno , napravi Rusko Srpska Imperija - upravo iz razloga da nam se , ako ostanemo sami , ne dogodi to o cemu pises i cega se ( sa pravom ) pribojavas ??? :think: ...

Poslednja izmena:
1912. godine smo imali priliku , tj nasi preci da ocistimo ove zemlje od islamskog zla. Oni su bili glupi - mislili su da je njima preca krv, i to sto smo nekada bili jedan narod , od religije. Prevarili su se. Svakom muslimanu je na prvom mestu UVEK ISLAM , pa sve onda drugo.

Zato je izbio rat 1992 godine u Bosni. U Srbiji se muslimani nisu digli samo iz jednog razloga. 1993 godine je DB Srbije uhapsio njihovu udarnu grupu koja je planirala da podigne ustanak u Srbiji, i da uzme sto vise Srba Novog Pazara Sjenice i Tutina kao taoce i da ih ubija ako vojska Srbije ne pristane na odvajanje tih gradova od Srbije.

Posle toga je Sulejman Ugljanin pobegao u Tursku gde je boravio do 1995. kada mu je Milosevic oprostio i dozvolio povratak u zemlju bez krivicne odgovornosti.

Back