Američke ambasade pod opsadom

Abu al-Qasim Muhammad Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashi je jedan sladak i fini prorok koga mnogi muslimanji vole jer ih je naučio klanjati . Mislim da je ovaj fillm najgori na svijetu i mislim da režisera treba zadaviti a i pagane koji hvale ovaj film. Nema veće uvrijede nego vrijeđati najslađeg i najfinijeg proroka koji je naučio muslimane da klanjaju i da se međusobno griju. Alah je veliki a Muhamed je njegov prorok i zato svako ko se usudi da vrijeđa Abu al-Qasim Muhammada Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashia mora se zdaviti jer je Muhamed najslađi i najfiniji prorok koji je naučio muslimane klanjaju .

Акценти:
- Abu al-Qasim Muhammad Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashi je jedan sladak i fini prorok,
- Nema veće uvrijede nego vrijeđati najslađeg i najfinijeg proroka koji je naučio muslimane da klanjaju i da se međusobno griju (!?).
- .... režisera treba zadaviti a i pagane koji hvale ovaj film.
- .....svako ko se usudi da vrijeđa Abu al-Qasim Muhammada Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashia mora se zdaviti jer je Muhamed najslađi i najfiniji prorok ....
Како си га нахвалио заслужио је да буде шеф геј-параде.
Како си припретио дављењем, многи се већ држе за грло.

Abu al-Qasim Muhammad Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashi je jedan sladak i fini prorok koga mnogi muslimanji vole jer ih je naučio klanjati . Mislim da je ovaj fillm najgori na svijetu i mislim da režisera treba zadaviti a i pagane koji hvale ovaj film. Nema veće uvrijede nego vrijeđati najslađeg i najfinijeg proroka koji je naučio muslimane da klanjaju i da se međusobno griju. Alah je veliki a Muhamed je njegov prorok i zato svako ko se usudi da vrijeđa Abu al-Qasim Muhammada Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashia mora se zdaviti jer je Muhamed najslađi i najfiniji prorok koji je naučio muslimane klanjaju .

apsolutno se slazem...:kafa:

Dje si mingo sunce ti zarko,dugo nismo culi od tebe kako je qasim zuzguz lep prorok kojeg treba zdaviti jer je pedofil,zeni male devojcice i kad se to obelodani onda jelte on je sladak prorok,sta prorice da kaze sta ce sa nama biti.

Grese arapi kad ubijaju ambasadore veci efekat postizu kad ih siluju
posle tog cina pamtice ih celog zivota i niko od amera vise nece za ambasadora
jedino mozda ako ih stiti sesta americka flota.

obama je vec najavio da ce sjedinjene drzhave osvetiti ambasadora i americhke gradjane, brodovi navodno vec plove prema libiji, mnenja sam da ako obama odrzhi rech - muslimani ce klanjati ispred americhkih ambasada kao u dzhamijama, radi se o prestizhu i reciprocitetu. kad ne bi kaznili zlochince to bi bilo shvaceno kao slabost i prisustvovali bi smo potpunom slomu muslimanskog straha od sjedinjenih drzhava, tretirali bi amerikance kao glinene golubove, a to je nedopustivo. no, videcemo vec, ja ipak ochekujem americhku odmazdu nad zlochincima koji su ubili ambasadora u libiji i napali druge americhke ambasade.

obama je vec najavio da ce sjedinjene drzhave osvetiti ambasadora i americhke gradjane, brodovi navodno vec plove prema libiji, mnenja sam da ako obama odrzhi rech - muslimani ce klanjati ispred americhkih ambasada kao u dzhamijama, radi se o prestizhu i reciprocitetu. kad ne bi kaznili zlochince to bi bilo shvaceno kao slabost i prisustvovali bi smo potpunom slomu muslimanskog straha od sjedinjenih drzhava, tretirali bi amerikance kao glinene golubove, a to je nedopustivo. no, videcemo vec, ja ipak ochekujem americhku odmazdu nad zlochincima koji su ubili ambasadora u libiji i napali druge americhke ambasade.

Sirija bi mogla biti meta napada.

a ja ocekujem da se sve zavrsi instalacijom ;demokratije: u libiju sa sve ekploatacijom libijske nafte he he

olimpijska-baklja.jpg

Grese arapi kad ubijaju ambasadore veci efekat postizu kad ih siluju
posle tog cina pamtice ih celog zivota i niko od amera vise nece za ambasadora
jedino mozda ako ih stiti sesta americka flota.

Бем ти сунце, страшно грешиш, баш напротив, па туча ће да избије кад чују да уз добру амбасадорску плату иде и бесплатно силовање :mrgreen:

Наш главни пријатељ САД су у опасности. Зато ми Срби треба да се пријавимо као добровољци, сви као један и да станемо у одбрану америчких пријатеља не жалећи животе, што ће они знати да цене и утицати на лакше добијање Датума За Почетак Преговора.

Очекујем да сви проЕвропски Срби стану под амерички барјак, барјак демократије, предвођени Вуком Драшковићем који ће командовати јуриш на непријатеље исте.

Наш главни пријатељ САД су у опасности. Зато ми Срби треба да се пријавимо као добровољци, сви као један и да станемо у одбрану америчких пријатеља не жалећи животе, што ће они знати да цене и утицати на лакше добијање Датума За Почетак Преговора.

Очекујем да сви проЕвропски Срби стану под амерички барјак, барјак демократије, предвођени Вуком Драшковићем који ће командовати јуриш на непријатеље исте.
Aj požuri polako..... :bye:

Aj požuri polako..... :bye:

Морамо сви, није довољно само појединци. То је најмање што је Америка заслужила после свега што је учинила за нас. Срушили су Милошевића, довели демократију, инвестирали у железару Смедерево. Мало ли је?

Морамо сви, није довољно само појединци. То је најмање што је Америка заслужила после свега што је учинила за нас. Срушили су Милошевића, довели демократију, инвестирали у железару Смедерево. Мало ли је?

И српски народ им је на томе вечито захвалан :worth:

И српски народ им је на томе вечито захвалан :worth:

Наравно. Ако се неко дрзне на Америку, у стању сам да му поломим све коске. Пуни ме бесом што гледам на тв-у како пале америчке заставе. Дође ми да полетим тамо и најебем им се мамице оне заостале. Верујем да се сви ми Срби Европејци тако осећамо и да нам није свеједно, посебно што је брутално убијен и амерички амбасадор у Либији, што уноси меланхолију и вриштећи бол у наша срца.

Напред, проЕвропски Срби !!! Америка је чека Ваши лешеви !
За сваког покојника у име америчких интереса - вам ће бити дато аж цео 100 $.....

Back