More neka igra mecka u njihovo dvoriste malo majke im ga nabijem daj boze da se to preseli u ameriku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Abu al-Qasim Muhammad Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashi je jedan sladak i fini prorok koga mnogi muslimanji vole jer ih je naučio klanjati . Mislim da je ovaj fillm najgori na svijetu i mislim da režisera treba zadaviti a i pagane koji hvale ovaj film. Nema veće uvrijede nego vrijeđati najslađeg i najfinijeg proroka koji je naučio muslimane da klanjaju i da se međusobno griju. Alah je veliki a Muhamed je njegov prorok i zato svako ko se usudi da vrijeđa Abu al-Qasim Muhammada Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashia mora se zdaviti jer je Muhamed najslađi i najfiniji prorok koji je naučio muslimane klanjaju .
Abu al-Qasim Muhammad Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashi je jedan sladak i fini prorok koga mnogi muslimanji vole jer ih je naučio klanjati . Mislim da je ovaj fillm najgori na svijetu i mislim da režisera treba zadaviti a i pagane koji hvale ovaj film. Nema veće uvrijede nego vrijeđati najslađeg i najfinijeg proroka koji je naučio muslimane da klanjaju i da se međusobno griju. Alah je veliki a Muhamed je njegov prorok i zato svako ko se usudi da vrijeđa Abu al-Qasim Muhammada Ibn Abd Allāh al-Hashimi al-Qurashia mora se zdaviti jer je Muhamed najslađi i najfiniji prorok koji je naučio muslimane klanjaju .

Да бре, кад се сетим како су их Вијетнамци крпили просто ми жао ових неорганизованих.Jeli bilo danas kakvog napada,nesto to mudzosi sporo rade bre.
Да бре, кад се сетим како су их Вијетнамци крпили просто ми жао ових неорганизованих.
Oni su im hebali kevu kako treba,tu su Ameri pukli ko Grcka,to se zovu borci za svoje a ne ovi prikazuju im proroka kao pedofila i homica a on taki fin i cestit.
Grese arapi kad ubijaju ambasadore veci efekat postizu kad ih siluju
posle tog cina pamtice ih celog zivota i niko od amera vise nece za ambasadora
jedino mozda ako ih stiti sesta americka flota.
obama je vec najavio da ce sjedinjene drzhave osvetiti ambasadora i americhke gradjane, brodovi navodno vec plove prema libiji, mnenja sam da ako obama odrzhi rech - muslimani ce klanjati ispred americhkih ambasada kao u dzhamijama, radi se o prestizhu i reciprocitetu. kad ne bi kaznili zlochince to bi bilo shvaceno kao slabost i prisustvovali bi smo potpunom slomu muslimanskog straha od sjedinjenih drzhava, tretirali bi amerikance kao glinene golubove, a to je nedopustivo. no, videcemo vec, ja ipak ochekujem americhku odmazdu nad zlochincima koji su ubili ambasadora u libiji i napali druge americhke ambasade.
Sirija bi mogla biti meta napada.

to bi bilo ludilo, kakve veze ima sirija koja se brani upravo od onih istih koji su napravili zlochin u bengaziju nad americhkim ambasadorom?
a ja ocekujem da se sve zavrsi instalacijom ;demokratije: u libiju sa sve ekploatacijom libijske nafte he heobama je vec najavio da ce sjedinjene drzhave osvetiti ambasadora i americhke gradjane, brodovi navodno vec plove prema libiji, mnenja sam da ako obama odrzhi rech - muslimani ce klanjati ispred americhkih ambasada kao u dzhamijama, radi se o prestizhu i reciprocitetu. kad ne bi kaznili zlochince to bi bilo shvaceno kao slabost i prisustvovali bi smo potpunom slomu muslimanskog straha od sjedinjenih drzhava, tretirali bi amerikance kao glinene golubove, a to je nedopustivo. no, videcemo vec, ja ipak ochekujem americhku odmazdu nad zlochincima koji su ubili ambasadora u libiji i napali druge americhke ambasade.
Grese arapi kad ubijaju ambasadore veci efekat postizu kad ih siluju
posle tog cina pamtice ih celog zivota i niko od amera vise nece za ambasadora
jedino mozda ako ih stiti sesta americka flota.

Aj požuri polako.....Наш главни пријатељ САД су у опасности. Зато ми Срби треба да се пријавимо као добровољци, сви као један и да станемо у одбрану америчких пријатеља не жалећи животе, што ће они знати да цене и утицати на лакше добијање Датума За Почетак Преговора.
Очекујем да сви проЕвропски Срби стану под амерички барјак, барјак демократије, предвођени Вуком Драшковићем који ће командовати јуриш на непријатеље исте.

Aj požuri polako.....![]()
Морамо сви, није довољно само појединци. То је најмање што је Америка заслужила после свега што је учинила за нас. Срушили су Милошевића, довели демократију, инвестирали у железару Смедерево. Мало ли је?

И српски народ им је на томе вечито захвалан![]()
Наш главни пријатељ САД су у опасности. Зато ми Срби треба да се пријавимо као добровољци, сви као један и да станемо у одбрану америчких пријатеља не жалећи животе, што ће они знати да цене и утицати на лакше добијање Датума За Почетак Преговора.
Очекујем да сви проЕвропски Срби стану под амерички барјак, барјак демократије, предвођени Вуком Драшковићем који ће командовати јуриш на непријатеље исте.