lazar1
Domaćin
- Poruka
- 4.645
Сад кад би нека телевизија пренела твоју изјаву ти би био мртав у року од месец дана.
Jes moda znaju oni gde sam ja,kod Rusa ne smeju da napadaju ambasade sklonio se ja na vreme a prve komsije mi Milosevici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад кад би нека телевизија пренела твоју изјаву ти би био мртав у року од месец дана.
Znači, Srbi za Muslimane a protiv Hriščana, protiv svoje vere i Crkve..... Lepo.......
Daj trejler onda... daj sta das. Mora da je dobro.
Spalili američke i izraelske zastave u Londonu
Oko 150 muslimana okupilo se danas ispred američke ambasade u Londonu, gde su spalili američke i izraelske zastave u znak protesta.![]()
Oko desetak članova desničarske engleske Lige odbrane, koja se protivi uticaju islama u Velikoj Britaniji, takođe je prisustvovalo demonstracijama, koje su protekle mirno i uz ogromno policijsko obezbeđenje. Policija je saopštila da je jedan osoba uhapšena.

![]()
![]()
U jeeee, ovoliko sra.nje zbog trejlera?!
Sta li bi tek bilo da su odgledali ceo film? Pozabadali bi se aviJonima u zgrade ponovo?

Pa to je i njihova rodjena zemlja.У Лондону
Заје6авају их у рођеној земљи![]()

Ako te nije briga, što navijaš za bilo koga?Ма баш ме брига и за Јевреје и за Муслимане и за Протестанте и за Католике. Ћутали су кад су нас убијали, према томе сад нек се побију међусобно. То би било најбоље.
Ako te nije briga, što navijaš za bilo koga?![]()
Ja ne navijam ni za jednu stranu.
Navijam samo za Srbiju i Pravoslavlje!![]()
У Лондону
Заје6авају их у рођеној земљи![]()
Problem je u tome sto se zapad odrekao hriscanstva.Od pocetka ''arapskog proleca'' hriscani u iraku,libiji,tunisu,egiptu..dozivljavaju egzodus i zatiranje,a to posthriscanske fasiste na zapadu ne dotice.
Ako te nije briga, što navijaš za bilo koga?![]()
Ja ne navijam ni za jednu stranu.
Navijam samo za Srbiju i Pravoslavlje!![]()
Razumem te...
Da li ti stvarno veruješ da su Ameri nahuškali, kako ti kažeš, naveli arnaute na Srbe?
Pa to je i njihova rodjena zemlja.
To je ustvari srz problema - cija je nasa rodjena zemlja? - sto bi rek'o onaj krmak Canak![]()
Učinilo mi se u ovoj gužvi, izvini.К'о је рек'о да навијам ?
..
цитат:
Njegov film nije videlo mnogo ljudi sve do jula meseca ove godine, kada je postavljen trejler filma sa titlom na arapskom. Ovaj niskobudžetni i umetnički krajnje diskutabilan film razbesneo je muslimane širom arapskog sveta zbog prikazivanja Muhameda kao nasilnog ženskaroša.
Islam zabranjuje prikazivanje proroka Muhameda u bilo kom obliku, a naročito u uvredljivom kontekstu.
Stvarno sta cekaju sledbenici necastivog iz zemlje kakve nema nigde?Gde su koem,citadela..?Nije mi jasno šta se čeka u Sarajevu?

Премијер министар Турске Тајип Ердоган назвао је отвореном провокацијом филм Невиност муслимана снимљен у САД, који је изазвао протесте у муслиманском свету.РИА Новости. Премьер-министр Турции Тайип Эрдоган назвал "открытой провокаций" снятый в США фильм "Невиновность мусульман", вызвавший акции протеста в мусульманском мире.
"Оскорбление высших ценностей ислама и пророка Мухаммеда невозможно оценивать как проявление свободы мысли и вероисповедания. Этот фильм - открытая провокация и проявление враждебных действий", - цитирует Эрдогана, находящегося с визитом на Украине, турецкое телевидение.
К'о је рек'о да навијам ?

..
цитат:
Njegov film nije videlo mnogo ljudi sve do jula meseca ove godine, kada je postavljen trejler filma sa titlom na arapskom. Ovaj niskobudžetni i umetnički krajnje diskutabilan film razbesneo je muslimane širom arapskog sveta zbog prikazivanja Muhameda kao nasilnog ženskaroša.
Islam zabranjuje prikazivanje proroka Muhameda u bilo kom obliku, a naročito u uvredljivom kontekstu.

zašto da ne navijaš? pusti ove iz benzol city-a oni su neuračunljivi![]()