Pozdrav evo da i ja napisem svoje iskustvo pa vi sami procenite dali je sve ti sa vizom lutrija ili sta vec.Odbijen sam pre desetak dana za turisticku vizu od dokumentacije radni odnos 15godina uglavnom u svojim firmama sa jako dobrim poslovanjima,ozenjen,troje dece,automobili,stan,kombi na svoje ime,primana 500e na poslu i jos oko 1800 od izdavanja lokala itd.stari pasosi ispecatirani od prve do poslednje strane toliko da nema mesta u njima vise ni za jedan pecat,pasos trenutni nekih dvadesetak prcata.proputovao evropu i uzduz i popreko vise puta.Razlog koji sam naveo je obilazak N.Y znamenotisti i gledanje US open.zena i deca ostaju u srbiji ja bi putovao sa drugom koji poseduje slovenacki pasos,aplicirao i sve lepo popunio,nikada osudjivan itd.....odbijen posle par kratkih pitanja koliko zaradjujem,jesam li toliko putovao poslovno ili turisticki i zasto idem u ameriku.sledeci odgovor posle pogledanih pasosa i ni jednog vise papira je bio da ne ispunjavam uslove i vise srece sledeci put.