Pancevac72
Početnik
- Poruka
- 2
Zdravo svima,nov sam na forumu,pa bih i ja da se posavetujem sa svima vama. I ja planiram da probam da odem turisticki u USA,imam tamo kuma, i on i njegova porodica su americki drzavljani. Imam 43 godine, ozenjen, dvoje dece 12 i 14 godina,zaposlen sam u jednoj americkoj kompaniji u bg-u,imam solidnu platu, nisam jos primljen za stalno zbog novog zakona o radu ali u toj firmi sam vec godinu dana i sad sam dobio na jos godinu ugovor.Prethodan firma je takodje bila americka,tu sam bio nekih dve godine.Nemam nista od nekretnina na sebe(jer mi iskreno i ne treba, roditelji mi imaju kucu, treba i da naslede ponesto, a ja jedinac..),imam nekih kreditica u banci.. e sad sam procitao da ne bi bilo pozeljno da kazem da imam nekog u USA, ali sta ako me pitaju kod koga idem?Da li da kazem da idem kod kuma ili sta? Kakve su mi sanse za turisticku vizu generalno i kako sam video u forumu, na aerodromu ti odredjuju koliko mozes da ostanes? Ako ima presedanja, da li to urade na prvi aerodrom gde sletis ili kad stignes na odrediste? Hvala vam unapred za odgovor, veliki pozdrav svima