Pozdrav! Zanima me da li je neko skoro dobio turisticku vizu za Ameriku I kako je prosao na razgovoru ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo,
cula sam za lutriju za zelenu kartu za USA. Da li neko od Vas moze da mi kaze nesto vise o tome, da li je realno da moze da se dobije zelena karta?
ja ne bi ni pominjo sestru,kazes idem turisticki da vidim kardasijane,bukiras shatro neki hotel i trazis vizu na 10 dana a pos ostanes na crno ko svaki mexikanacPozdrav svima,zanima me da mi kazete aplicirao bi za turisticki vizu za usa,ovo mi je drugi put da apliciram za vizu,prvi put sam odbijen(ima vise od tri godine) ali nisam imao nesto konkretno posao,nekretninu,nego samo overeno u sudu da pomazem u firmi porodicnoj i nesto slicno tome,sada imam vec godinu i nesto svoju privatnu firmu,kola na moje ime.motor,nemam bas nesto potovanja po evropi uopste ,isao bi kod sestre turisticki samo,kakve su mi sanse za vizu i sta mi predlazete?
ja ne bi ni pominjo sestru,kazes idem turisticki da vidim kardasijane,bukiras shatro neki hotel i trazis vizu na 10 dana a pos ostanes na crno ko svaki mexikanac
da, da... ali u upitniku lepo pise "da li imate rodbinu u SAD'. Ako slazes i pri tome te uhvate, ugasio si za duzi vremenski period svoje sanse za vizu.
da, da... ali u upitniku lepo pise "da li imate rodbinu u SAD'. Ako slazes i pri tome te uhvate, ugasio si za duzi vremenski period svoje sanse za vizu.
Hvala,ja postavila pitanje,pa zaboravila da dodjem po odgovor
Kada sam ja isla za kanadu,sama sam naguravala te papire pod nos
Sad deca idu na 5 meseci na aljasku da rade,kao studenti.u agenciji su im zamisli rekli nemojte nositi da imate svoju imovinu zato sto to niko ne nosi od studenata,pa da se vi ne razlikujete,da misle da nesto mutite...meni je to totalno nelogicno