Da li je neko bio na razgovor za dobijanje americke vize a da je imao DUPLIKAT indeks i da li su pravili problema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me datum na vizi b1b2 da li je to dataum do kojeg moram uci u SAD ili koliko mogu tamo boraviti molim brz odgovor letim 20.5. iz BG hvala)))
hvala na informaciji koliko minimaln boravak je li 3 meseca bas sam se bio uplasio da se moram do tog datuma vratiti u banja luku
Ja mislim da ces da dobijes vizu. Meni je kum bio u poseti 3 meseca i u ambasadi USA su mu dali turisticku vizu na 10 godina. Posto ti ne ides kod kuma, mislim da ce ti dati na jedno 5![]()
E bas si me obradovaoNadam se samo da si u pravu i da ce mi dati vizu pa na koliko god ona bila 5 ili 10 heh.Javljam sta je bilo u svakom slucaju
![]()
postoji li mogucnost licnog kontakta sa vama,posto isto iskustvo i ja imam od prije 2 dana...pozz i hvalaCao svima,
evo da podelim iskustvo sa vama.Americka ambasada je cisti lopov. Juce sam bila na razgovoru za vizu i naravno odbijena sam.Imam dva stana na svoje ime, stalno zaposlenje vec 5god, putujem sa dvoje dece, suprug mi ostaje imam para na racunu....
Bila sam vec 2 puta pre 10 godina i redovno se vratila. Njen odgovor je bio da ona misli da ja nisam turista i da zelim da ostanem tamo.Znaci ostavicu svog muza s kojim sam u braku 9 godina,razdvojiti decu od oca, ostaviti nekretnine i stalan posao da bi zivela u USA nelegalno.Mislim smesno stvarno.KAo zadnji put kad sam bila ostala sam dosta dugo.Ja dobila vizu 2001 na 6 meseci a ostala sam 5.Znaci nisam preksila zakon. Sestra mi je predala zahtev za green card 2006 i cekam da to dobijem bas iz ovih razloga, bacila sam 450$. Ne zelim tamo da zivim, samo da vidim sestru i njene klince. Moji i njeni klinci su se videli 2 puta u zivotu jer i ona se ubija od posla i nema kad da dodje.Mama mi ima green card ali ne zivi tamo samo povremeno odlazi da pomogne sestri oko klinaca. Totalno sam sokirana, ne znam sta sve treba da imam da bi otisla turisticki u USA. Pa svake godine idem na letovanja pa nisam nigde ostala.
To je cisti bezobrazluk nista drugo.Donela je odluku samo na osnovu svog misljenje i zanemarila je sve moje papire.To je totalno neprofesionalno. Zalila sam
se ambasadi i zalicu se i dalje kome god budem mogla jer ovo je nedopustivo.Nisam je krimos, ni terorista ni ne znam ni ja sta.... Znaci ne verujem da nas non stop ponizavaju i obezvredjuju svi redom.Gde god dodjes neka prepreka jer si iz Srbije.
Totalno sam revoltirana jer nemam kome ni da se pozalimo, nekim svojim institucijama, da nam pomognu i podrze. Pitam se da li bi to tako samo proslo u nekoj uredjenijoj drzavi.
Ne znam ni sama da li da probam opet, nisam sestru videla od 2007 god mada mi se gadi to sve i ne idem mi se kod njih.Mislim da cu ipak negde dole juznije na neku lepu pescanu plazu gde pokazuju vise postovanja!
Pozdrav svima