Lola je cist staford, nikad ne mogu da zapamtim iz kojeg legla... a Bakova mama je polu pit i Bak je mnogo povukao na pita, glava i ostalo...samo mu je boja stafordska

I ja isto za kakenje i piskenje nisam nikad imala problema... A za njuskicu sam se i ja mnogo plasila jer su me nagovarali da je ne uzimam jer joj sa njuskom nesto nije u redu... Imam ovde njene slike kad je bila kao tvoj malecni, pogledaj njusku, videces da je skoro ista. Sada je crna kao ugarak

Medjutim ispostavilo se da Lolica ima malo suzene kanale pa stalno hrce, ali i to se vremenom smanjilo. Videla sam pre neki dan staffica velicine moje Lole, jedina razlika je bila sto je on izdefinisan, vidi se da je stariji. Ali se bas kolju sa visinom i duzinom. Ja potrcala da pitam decka ispostavi se da je staffic star 8 meseci, znaci skoro duplo stariji od Lolice. Ja krenem da mu tepam on se ugusi jadan pokusavajuci da me zgrabi,, izgledalo je kao da hoce glavu da mi otkine. Gazda nije smeo da ga pusti bas je bilo smesno. Ja mu pruzim ruku on mi izbalavio rukavice skroz

dusica mala.
Sto se nje tice kad me je branila nisam ni viknula, samo sam rekla najnormalnije "Lolo dosta" i sela je pored mene. Ja sam bas amater, pratim neku moju intuiciju i oni sve osecaju. Smeju mi se sto razgovaram sa njima, ali meni je simpaticno sto me gledaju, sednu sa mnom za sto i pricamo haha

Bitno je da oni znaju da ja kao nesto sa njima pricam. Ukucani imaju obicaj da joj daju ruku da gricka pa je kaznjavaju, sto meni nema logike. Vec si joj dao ruku, sto se nje tice pozvao si je na to. Onda je valjda logicno da cim pogleda ruku da je sankcionises. Ja kad joj vec dam ruku, ne kaznjavam je za grickanje, ako pretera kad me navuce na zadnj zube, kazem "Lolo boli" ona prestane i polize me.
Samo se sa mnom upiski od straha kad napravi neku papazjaniju. Ja mislim da je to zbog toga sto je navikla da je ja stalno mazim, da joj tepam i ako se ja proderem da je bas bas nesto zeznula.
Mislim da sam o ovome pisala na temi za pitove, ima ljudi koji misle da nikako ne mozete da iskontrolisete svog staffa ili pita kad vidi drugog psa. Tacno je da se teze kontrolisu jer im je u krvi.. Ali ako ste im autoritet uvek cete imati dovoljno vremena da odreaguete. Prosli vikend cekala kumove da dodju da bi sa mnom neko izasao da ih prosetam. Zao mi Baka jer ga sklanjamo zbog Lolinog teranja. Kazem ja kumi da ona seta Lolu, ja cu njega... Ona meni kao ma opusteno ja cu Baka.... I setamo se mi kad ide naka dzumarica,pravo ka nama. Kazem kumi da ga drzi za ogrlicu i stanem izmedju njih. Bak je uspeo da se istrgne iz ogrlice i poleteo prema keru, kad sam viknula krenuo je da puze, nije mogao da se kontrolise alli njegovo puzanje i gledanje mene dok je hteo da raspori keru stomak mi je dalo dovljno vremena da pritrcim i da se nista ne dogodi. Onda smo presli na livadicu gde smo ogradjeni, i neki ljudi setali psa i krene stoka da se bacaka napred nazad da skine ogrlicu. Mislim da je povileneo zbog Lole. Ali moracu da kupim amove...