Harry_Potter
Primećen član
- Poruka
- 596
Ja bih hteo da kupim ast-a ali nemam gde jer zivim u Paracinu pa nek mi neko preporuci nekog!
P.S.kolika je cena i ako ima neka slikica?
P.S.kolika je cena i ako ima neka slikica?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ok ali gde naci te stence sa papirima i kolika im je cena ja sam gledao i oko 250-350 skupo!
Pa u zavisnosti.
Prvo da li oces kuce sa papirima. Kuce bez papira ti je oko 50 eura. Onda dalje ti zavisi ako je kuce sa papirima, ko su mu preci. Tu krece cena od 80-150 eura, ako preci nisu nesto napucani, i na kraju kolko je kuce sa napucanim precima, to jest silne titule, ne znam. Ja mislim da su ti to neke standardne cene. Davno sam ih gledao i pratio. U oglasniku bi trebalo da ih ima i preporucujem ti da ne uzimas stene bez papira jer bi mogao da dobijes neku mesavinu koja strasno lici na AST (poprimio je njihove gene).
AST-i su psi sa jako stabilnim temperamentom , jako su retki slucajevi da je AST napao nekog , ili nedaj boze dete .Trece mislim da su godine vlasnika AST, jako bitne. Po meni ako si mladji prvo uzni nekog terijera sa kojim mozes vladati nauci njegovu psihologiju, narav... Kada ovo savladas onda predji na AST. AST nije pas za svakog pogotovo nije da se na njemu ucis, jer jednom isfrustriran AST je jako opasan. Ne znam da li znas da se napad psa karakterise kao napad hladnim oruzijem. I to treba da se ima u vidu.
Pa to isto sto ti rece i ja njemu rekoh. Ove cene nisu sadasnje nego kada sam uzeo ALI-ja, a to bese davno. Doduse ja sam tad ALI-ja platio 150 eura. Kolko kostaju psi sa dobrim papirima ja NE ZNAM i to sam naglasio. Jeftiniji psi su oni kojima su roditelji samo ocenjeni i nista vise, a preci pod znakom pitanja.
Pa jesi ti u pravu sto se tice temperamenta, ali zar se ne slazes samnom po pitanju mladih vlasnika. AST nije kucence, pa mogu reci da je nezaustavljiv. A sto se tice napada AST - ko i drugi psi, samo razlika je drugog se otarasis ali AST ne. Naravno kad kazem napad mislim na najgori scenarijo i njega uvek treba uzimati u obzir.
Lepo je to sto mi svi pricamo o lepim osobinama ali treba da budemo i svesnih losik. Prvo upoznaj lose osobine, pa dobre ce biti same po sebi nagrada. Ako sa losim mozes da izadjes na kraj onda jeste to pas za tebe.
Nego koliko to pasa imas, i da li si odgajivac?
Ti si decko , devojko u zabludi , i to debeloj .
Ako vec pricas o napucanim titulama od roditelja i prvoklasnoj stenadi , kako ti zvuci cifra od 2000e koju sam ja dao za stene .
Nisi u toku .
Svako moze da uzme oglase i da kupi AST-a od 50-100e , ali da li je to AST ?
I kakav je .
I to bez papira .
Pa ja bi se stvarno zapitao ???!!!
Prvo pravilo pri kupovini pasa je uzeti sa rodovnikom , a onda se raspitati kakvi su to stenci , ko su im roditelji , pa sve ostalo .
Vi nemozete da verujete kakvi se krsevi prodaju .
Ja sam se par puta smejao .
A ako vec hocete da kupite pravog AST-a , i ako hocete da ga bez blama prosetate izlozbom , ili ulicom , onda ce te morati da izdvojite nesto vise para .
Od 400 pa na vise .
Jer su stvarno retki odgaivaci koji bi dobre stence , od dobrih roditelja dali ispod te cifre .
Ja poznajem samo jednog !
I ja sam par puta kupio neku stenad preko oglasa , i uvek sam se zajebao .
Tako da pamet u glavu , preko oglasa , kupovina pasa je jako rizicna , ali i tamo odgaivaci daju svoje oglase , ali su cene visoke .
Najbolje je da se neko pita .
Komsija , Prijatelj , Poznanik , ...
Sto se tice boje pa to i govorim, muzijak zuto belo - zenka zuto belo, a stence tigrasto braon sa belim,
ili bela zenka i muzijak tigrasti bran sa belim a stence zuto belo.