American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam i nesto novo... :klap:
Zenka1-1.jpg

zenka 1
zenka2-1.jpg

zenka 2
zenka3-1.jpg

zenka 3
zenka4-1.jpg

zenka 4
Zar nisu divne???? :super:

evo dva stenca su ostela vakcinisani su ocisceni od parazita i zdravi
ako neko zeli cena je jako povoljna
tel:064 207 61 82

Prilozi

• P130809_18.36.jpg
    P130809_18.36.jpg
    96,8 KB · Pregleda: 11
  • P130809_18.37.jpg
    P130809_18.37.jpg
    95,1 KB · Pregleda: 16
  • P130809_18.37_[01].jpg
    P130809_18.37_[01].jpg
    87,7 KB · Pregleda: 15
  • P130809_18.37_[02].jpg
    P130809_18.37_[02].jpg
    106 KB · Pregleda: 11
Imam jedno pitanje: Lex za 3 dana puni 6 meseci, a visinom je vec dostigao 50cm, pa me interesuje da li ce zbog visine dobijati nize ocene kada ga budem izvodio na izlozbe? Planiram da ga vodim na izlozbe tek za par meseci, a do tada ce verovatno prerasti standard.
Hvala!

Imam jedno pitanje. Da li cesto dolazi do problema izmedju muzijaka i zenke staforda? Lola i Bak su bas poceli da se svadjaju, u principu kad on hoce da je upozori ona postaje agresivna. Jednom sam ih bas izmlatila po dupetu. Nije nista opasno ali opet! Kad sam odlucila da spava napolju bilo je sve ok, spavali su zajedno na jednom duseku ali kako je porasla vise ne mogu zajedno da stanu i poceo je show program oko duseka.(ima i fotelja pored i kucica ali oboje hoce bas bas samo na dusek) Tako da je vracena u kucu i dalje spava sa nama dok moj tata ne napravi novu kucicu za oboje, posto be vole ovu + su je demolirali. E sad Bak je cak zapisao stvari u kuci 3 puta... Jos uvek nikako da ocistimo smrad iz kupatila od prosle nedelje. Ne znam o cemu se radi. Ljubomora, dominacija? Imali neke veze ako je ona malo vise razmazena (ne u smislu da ne slusa ali je bas mnogo mazen pas, za neciji ukus verovatno previse) posto ona ne sisa Baka ni 2%. Da li su zenke staffa inace takve ili se meni to samo sa njom desava?

@slayer
Ma kako da se dva psa (jednog vlasnika) super slazu,postuju i vole medjusobno dodje do peglanja zbog gluposti... igracka,pozicija u dvoristu... itd.
Zabluda je da se psi medjusobno ne podzapaju, jos ako ih npr. ostavis u dvoristu same dva/tri dana vrlo su moguci sukobi a pogotovo kod dominantnih rasa - bas ove koje ti imas :D:D:D

Evo malo da osvezim temu necim novim...
Uzivajte u muzici i novim fotkama
...

Pozz svima :bye: i dajte ljudi slike vasih "mrcina" :mrgreen:

stenac sa 3meseca koliko bi trebao da ima kilograma mislim da moj ima malo vise pa su mi pocele malo da se krive nogice i pored kalcijuma ad kapi
konkretno ima 9kg ostalo prelep je i rekao bi zdrav
ustvari ocu da pitam dali smem da ga stavim na dijetu

Back