American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo naša Luna :heart:
Sada se skroz opustila.Samo jede,spava....:D

Luna,Luna :heart:
Ovakve "sportske figure" sam vidjao (samo) kod stafforda :D ovaj moj cak tako i puzi jedno 2-3 metra niz travnatu padinu pa se onda prevrce... radi neka cuda :hahaha1:

@slayer -
dajem AD kapi, tablete "dogfit kalcijuma" i
vitamine Croissance Comprimes Ca/P=2
Ne brini nista i ja imam dojam da je kod Dzingija glava manja naspram ostalog dela tela tj. da se glava sporije razvija od ostalih delova al` doci ce vreme i za glavu da se razvije.
Koliko sam citao kod stafforda proces telesnog razvoja "i oblikovanja" moze trajati i do 2,2.5 godine.

Ako sam nesto pogresio ispravite me slobodno...

Cao ,zainteresovan sam da kupim stene AST-a pa imam poneko pitanje :

1) kako se krecu cene muskih stenaca sa papirima? ne trazim sampionsko, vrhunsko poreklo, samo da ima papire?
2) cuo sam da su jako dominantni psi i da im je potrebna kontrola, sad me interesuje kako se postaviti prema takvom psu? imam veliko dvoriste, dosta slobodnog vremena za igru i setnje i veliku zelju da imam lepog psa kao sto je AST, e sad sta znaci biti ostar prema takvom psu?

pozz svim ljubiteljima!

Pozdrav iz Zrenjanina :bye:
Kada procitam da se pustaju Psi u Borbu Odmah se najezim , neznam kako bi bilo kada bi te vlasnike nasilno ubacili u neki ring ili prostoriju da bi se mlatili do zadnjeg daha zivota , ako hoce sebe da dokazu bolje bi bilo da nesto pametno urade nego da sebe dokazuju kroz svoje pse Da se Vidi Kako su Oni - VLASNICI neko i nesto a u stvari su NISTA ! Sram ih Bilo !!!!
Pozdrav Kennel von Bercek FCI 3288 www.bercek.biz - stojim iza toga sto sam napisao a ovde su moje generalije gde me mogu pronaci jer se ne sakrivam u misju rupu !!!
Bercek

Malo da te kritikujem,
ja sam "alergican" na boje koje dosta mogu da upropaste fotografiju pa sledeci put obrati paznju :rtfm: :hahaha1: :D
Nisam baš iskusan u slikanju pasa.Sledeći put kad budem išao tamo,slikaću je kad bude bila napolje.A kad nauči pravilno da stoji biće još bolje i lakše.

Kakva je bila na povodcu?
Kad smo joj stavili ogrlicu bunila se 2 sekunde.A šetanje je bilo lako uz pomoć keksića.;)

Kad smo joj stavili ogrlicu bunila se 2 sekunde.A šetanje je bilo lako uz pomoć keksića.;)

Znaci tehnika zvana mito i korupcija :hahaha1: ma sve ce to vrlo brzo doci u savrsen red.
Mislio sam na boju fotki posto su ti one 3. zute a na polozaj psa nemam nikakve zamerke :D :ok:

Evo malih bandita,u danasnjoj bezbriznoj igri,35 dana imaju danas,snimano je mobilnim,pa nije neki kvalitet,ali moze da prodje...

Bez ijednog metka , ubices me ! :ok:

Poslednja izmena:
Moja preporuka svima koji imaju pse, jeste da kupe neki korektan digitalac! Ja nazalost nemam ni jednu korektnu sliku svog prvog psa,
a sve to zahvaljujuci mobilnom. Mislio sam da ce on biti tu jos sto godina i da ima vremena za fotke, kad ono djavola, on je otisao a ja ni korektnu sliku nemam, pogotovo dovoljnog kvaliteta za izraditi i uramiti. Sad vise to ne moze da mi se desi, a i oni zasluzuju da budu prikazani u pravom svetlu...

Chanelglava-1.jpg

Moja preporuka svima koji imaju pse, jeste da kupe neki korektan digitalac! Ja nazalost nemam ni jednu korektnu sliku svog prvog psa,
a sve to zahvaljujuci mobilnom. Mislio sam da ce on biti tu jos sto godina i da ima vremena za fotke, kad ono djavola, on je otisao a ja ni korektnu sliku nemam, pogotovo dovoljnog kvaliteta za izraditi i uramiti. Sad vise to ne moze da mi se desi, a i oni zasluzuju da budu prikazani u pravom svetlu...

Chanelglava-1.jpg

:ok::klap:

Mislim da je vreme da i mi pretstavimo nase pse.... :mrgreen:
Lusi- Sleeping Beauty ostenjena 11.02.2008.
otac:CH Get Together Again Lesoto- RIO (Royal Courts Tippit z Calvin x EPD Blue Moon Lesoto) i
majka: CH Beatrice of Nimiloxus- (WW 2XEW Don King of Rings x CH Franstals Perfect Love)
Lusikaostene-2.jpg

Lusi kada je stigla kod nas....
Lusi-1.jpg

Lusi pre izlozbe...
Lusi1-2.jpg

Lusi na izlozbi CAC Becej odlican (5) R.CAC
:super::super::super:

I nasa beba Ach's Mo ostenjena 20.03.2009.
Otac: CH Idol of Fiana (CHFraja EC Golden Boy x CH Dafne) i
majka: ACH'S Golden Baronessa (CH BISS DE Paco XZ Goldnumber x Popstaff Ivory of white Man ACH'S)
Ona je jos prava beba ali uskoro ce poceti i prva zvanicna prtstavljanja!
MosaAnjom-2.jpg

Mo sa svojom hendlerkom...
Mo1-2.jpg

casovi odmora...

Back