mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Ako je pas u njenom stanu, zdrav, tih i cist, niko nema prava da se buni. Zamisli da ti neko trazi da izbacis dete zato sto place!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je pas u njenom stanu, zdrav, tih i cist, niko nema prava da se buni. Zamisli da ti neko trazi da izbacis dete zato sto place!
ja se izvinjavam malo kasnim,kakav to covek moze da bude da takve stvari prijavi bruka,kakav je to smrad od coveka on ce nekog da izbaci,Mada, mozda ima kvaka za koju su se uhvatili, lokalni BSL.![]()
Imam ga.Планирам да набавим куче ове расе. Имам кућу са великим двориштем. Занима ме каквог су здравља пси ове расе и колико дуго живе.
Волео бих да чујем савете за гајење ове расе од некога са искуством. Тренутно имам пса мешанца који је 16 година код мене (био је већ одрастао пас кад сам га узео са улице) остарео је и слеп, ветеринар каже да неће још дуго поживети а треба ми пас чувар и кућни љубимац који ће га наследити.
За стафорда сам се одлучио онако више због изгледа, не знам ништа посебно о тој врсти.
Колега са факултета је имао пит бул теријера који је живео 8 година и који је био често болестан и поред тога што је брижљиво чуван , живео је у стану.
Стафорд ми делује веома сличан пит бул теријеру па ме занима да ли исто тако кратко живи и често оболева? Треба ми пас који ће бити здрав и живети бар оволико колико и овај мој мешанац....
najverovatnije da će biti ok zdravlja, samo kao čuvari su potpuno beskorisni
Slažem se.
Da im nije opakog izgleda ljudi bi ga doživljavali ko mačku.
Dobri su čistači dvorišta !
Šta god uđe u dvorište, a moje je 8,70 ari, obavezno gine !
Na tom polju je beskompromisan.
Za 5 godina nikada nije zalajao na čoveka, što mi svakako, smeta !
Мени треба пас да лаје да јави кад неко долази, да не може баш свако да уђе у двориште..(капија је кодмене увек откључана ако има неког у кући)..
Стафорд је мени леп пас и немам намеру да му купирам уши. Гледао сам једно легло окоћено прошлог месеца и одабрао сам црно белог мужјака.
Немачки овчари су добри али некако ми се не свиђају имају неку чудну физиономију са оним спуштеним задњим ногама као да пузе!
Можда ћу поред овог узети једног џек расел теријера да овај не буде сам....
Od američkog staforda nećeš se naslušati laveža !
Како дресирати стафорда да не буде агресиван према члановима породице? Ја сам сада у стану и штене ће бити самном бар до јуна, а онда га носим кући код кеве и сестре. Да ли је боље да га држим код себе дуже да радим са њим? Како да га научим оно основно док сам устану да врши нужду кад га изведем и тако то... Никад до сад пса нисам имао у стану..
http://forum.krstarica.com/showthread.php/200061-American-Staffordshire-Terrier
a da iscitas malo temu o stafordima u grupi u koju spadaju....
Lepi su, mada sam ja vise naklonjen pitovima. Valjda zato sto sam ga imao ranije. Pit moze da zivi isto 15 godina. Ja znam jednog koji ima 16-tu godinu. .
Мени треба пас да лаје да јави кад неко долази, да не може баш свако да уђе у двориште..(капија је кодмене увек откључана ако има неког у кући)..
Стафорд је мени леп пас и немам намеру да му купирам уши. Гледао сам једно легло окоћено прошлог месеца и одабрао сам црно белог мужјака.
Немачки овчари су добри али некако ми се не свиђају имају неку чудну физиономију са оним спуштеним задњим ногама као да пузе!
Можда ћу поред овог узети једног џек расел теријера да овај не буде сам....
Како дресирати стафорда да не буде агресиван према члановима породице? Ја сам сада у стану и штене ће бити самном бар до јуна, а онда га носим кући код кеве и сестре. Да ли је боље да га држим код себе дуже да радим са њим? Како да га научим оно основно док сам устану да врши нужду кад га изведем и тако то... Никад до сад пса нисам имао у стану..