American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tu smo i mi :)

opusteno2-1.jpg

opusteno3-1.jpg

cesto posecujem forum balkanska kinologija forum je odlican ali mi je da budem iskren pocelo smetati to njihovo prepucavanje i hvaljenje,napadi na ljude koji nemaju vrhunske pse mada se pitam dali ih i oni imaju cast izuzetcima.Zato bih voleo da nadjem neki forum gde najnormalnije mogu nekoga da pitam za neki savet ili da postavim pitanje i da ocekujem da ce mi neko odgovoriti i da je forum opusten gde se moze normalno pricati i nesto nauciti zato sam pitao zasto nikoga nema na ovom forumu jer mi se cini da je on jedan od tih.

Imam zenku staforda stara je 2 godine. Imala je prvo parenje, ali posle toga nije ponovo bila u teranju. Da li mozda neko zna zbog cega je to tako..? Da li mozda ima neki problem ili se to desava?

Imala je prvo parenje ili prvo teranje?
Teranje se javlja u razmaku od 5 do 8-9 meseci, Ukoliko izostane postoji problem, najverovatnije hormonske prirode, i treba OBAVENO posetiti veterinara.
Postoji i takozvano tiho teranje kad ciklus prodje bez vidljivog krvarenja pa vlasnici i ne primete...

da pitam dal je neko od prisutni bio na majoru ja nazalost nisam mogao danas da idem mada sam planirao zadnjih mesec dana.2009 godine sam bio na panonia terijer sov i proveli smo se odlicno cak sam upoznao i Djordja Balasevica

Mi smo bili. Odlicna organizacija i nazalost uzasno lose vreme. Zato nismo napravili ni jednu jedinu fotku.

Nasa CH Dahlia Negra Evocati je usla u plasman, bila je V4 u razredu sampiona! :)

nikolaivupi-1.jpg

Inace BOB je uzela kuja, hrvatskog uzgoja, iz razreda sampiona CH Madelaine of Gold Court.

Добар избор. Што се тиче односа према људима биће онакав како га васпиташ. Као и све друге расе.
Мени се највише свиђају црно-бели мада су прелепи и 'обични'. Мој ти је савет да узмеш женку, приврженије су од мужјака и лакше уче. :)

Imam shar pei-a vec ! :D stalno me deca zaustavljaju , Petre u cemu je razlika staffordshire i americkog staforda ?

to ti je isto :D
bas tako, kako ga naucis, sa njima mora da se radi, ako je od malena sa decom sigurno nece biti problema. takodje, na vreme ga nauci i na druge pse, jer sam ja sa prvim stafordom imala problem, napadao je druge pse.
crno beli su po meni najlepsi, moj je takav. :)

Back