American Staffordshire Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme dragance
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stene-1.jpg

Mi imamo trenutno ovakve stence u ponudi pa ako je neko zainteresovan.... ;)

Poslednja izmena od moderatora:
Pozdrav svima! :)
Ne znam odakle da počnem. :D Živim sa roditeljima u stanu i već dugo vremena(najmanje 3 godine) pokušavam da ih nagovorim da mi dopuste da kupim psa(konkretno staforda). Nedavno su počeli da popuštaju i rekli su da bi mi verovatno dopustili da ga kupim ako bi imali para za održavanje. E sad mene zanima koliko, u stvari, košta briga o stafordu? Koliku količinu hrane pojedu dnevno, koliko hrana košta npr. za mesec dana, koliko često se vakcinišu i slično. I najveći problem mi predstavlja to što ne znam šta ću da radim sa njim kada preko leta odem na more. Koliko koštaju pansioni za pse i kako to funkcioniše?
Hvala unapred na odgovoru! :)

Pozdrav svima,evo jedne teme za sve ljubitelje ove rase. Stavljajte slikice,pisite vase iskustvo itd. Sigurna sma da ima mnogo ljubitelja ove neverovatne rase,a onaj ko ima ovog psa odlicno zna zasto kazem neverovatne ;)
P.S. Molim one koji ovu rasu ne vole da ne postavljaju suvisne komentare.. Hvala unapred!

Zdravo! Htela sam da vas pitam posto nemam kome drugom da se obratim.Drzim psa u stanu vec 4 god. I sad jedan komsija posle 4 god. tuzi me da mu smeta pas,pas ne laje u mom je stan,,sve papire imam za njega vakcinisan je redovno. A taj komsija u opstini i komunalnom ima prijatelje tako da su meni izdali resenje da moram psa da izbacim iz stana u roku od 48 sati inspekcija nije izlazila na uvidjaj.... Sta mogu ja sad da uradim jer ja ne zelim da ga izbacim u mom je stanu i mislim da u svom stanu imam pravo da cuvam sta ja hocu i da radim sta ja hocu....hvala...Rase je AST:(

Back