Ameri pustaju komarce mutante na Srbe !!!

E, neverovatno.

Pre 2 dana citam ovu temu i samo se smejem.

I jutros se probudim sa 6 ujeda, samo po sakama, svaki je sad oko pola centimetara "velik~visok" i po 2-3 centimentara precnika. vise boli nego sto svrbi. STRASNO JE, sake su mi natekle.

I automatski se setim ovoga.
Nisam alergican na komarce, imao sam par ujeda ovog leta ali prodju posle par sati bukvalno. ovo je strasno. iz novog sada sam. :)

re[ ]De;14386730:
komarci-v.jpg

:rotf:

Ko nije bio u Bugarskoj na moru, taj ne zna šta je komarac. Mi smo super kakvo je tamo stanje.

Odemo 2007 drugarice i ja u Kiten. Siđemo sa busa ujutru, šetkamo se, kad ono svi po ulicama prodaju sredstva protiv komaraca. Apoteke već pune. Mi se čudimo. Predveče izađemo da prošetamo, i nismo stigle ni tri metra od vile u kojoj smo bili, odjednom počinje sve da me peče. Oni njihovi komarci kada te izujedaju, to uopšte ne svrbi, nego boli i peče.
Nekako kupismo neki ,,Antikomarin", onako fin je, miriše na kokos, i uveče nema šanse da izadješ a da se ne namažeš sa njim. I to, komarac nađe najmanju tačku koja nije prekrivena i ujede te. Katastrofa!

Bas se razmazile ove Nislije . Odrastao sam u Slavoniji . Trougao Osijek~Apatin~Vukovar .Tamo niko ne obraca paznju ako ga
ubode sto komaraca dnevno i ne ostaju nikakvi tragovi na nogama i rukama . Autan malo tko i koristi . Prosto razgovaraju ljudi
i mashu rukama .Govorilo se , kad vidis covjeka da mashe rukama ili je lud ili je iz Slavonije .
Sada zivim kod Beograda i ne znam kad me zadnji put komarac ugrizao . Mozda se to i desi , ali ih ja automatski spljeskam i
to uopste ne registrujem . Ovi domaci se zale i isto tako sire pricu o komarcima mutantima .
Mozda ti komarci mutanti bodu samo patriote , a mene kao sumnjivog elementa i nepouzdanog Srbina zaobilaze .
Ako su ih NATO i Amerikanci utrenirali i to je moguce !

Back