Ne znam
al vidim da nas svaki 3 dan pripremaju za nesto, sto oni koji prate takve tematike odavno vec znaju. A to je da su oni ovde hiljadama godina ( crtali su i egipcani NLO po unutrasnjosti piramida, nista novo. Vavilon je i drevna indija tacnije Vede imale u detalj sve informacije o nasem suncanom sistemu, koliko je koja planeta teska , koliki im je obim, od cega se sastoje, pa isto tako sve o udaljenim galaksijama, od cega se sastoji svemir. Pricali su o oku nevidljivim cesticama o atomima, elektronima, o svemu i svacemu sto smo mi poceli da otkrivamo krajem 19 veka. Kako su oni to znali sta mislite?
Svetske vlade i vojske svake zemlje konstantno zataskavaju informacije pilota o letilicama koje su gore sretali, ocevidve koji su takodje sve i svasta vidjali i snimali kamerama do pre deceniju su trpali u ludnice, kako se broj takih uzasno pojacao, takve informacije samo zatrpavaju....Vojska i vlade uvek na sve to daju neki smesan odgovor i informaciju gurnu u fajlove sa vojnim tajnama. Sad je mozda i pravo vreme da objave sve sto stvarno znaju o nasem univerzumu koga smo mi samo malecni deo i kako svet izgleda svatarno.
Oni za njih znaju vec vek i po a kroz filmove i dokumentarce su nas do sada polako pripremali sad su poceli to ofanzivnije, zuri im se nesto. A i kriza je svuda, u svetu su masovni protesti zbog novog zakona o penzijama u toku su najveci masovni protesti ikad- to su priznali pre neki dan na vestima Cela evropa je na nogama !
Pa moraju malo da skrecu paznju sa uzarenih socijalno - politickih nemira!
To im je posao ( Eliti ) da nas ( nize drustvene slojeve ) drze u oborima!