Ja, pravo da vam kazem, ne znam koliko sam miheva promenila. Pa, ja imam citavu zbirku raznoraznih, ali, svaki crkne kad u dodir s racunarom dodje. Doduse, ne odmah, ali, muci se veselnik, muci, kunja i boluje i crkne.
Uzimala sam ja, braco i sestre i alat da popravim. Malo srafcigerom, malo klestima, i uvek se na kraju zavrsavalo cekicem. Cekic u glavu da se ne mcui(m) vise.
Pre mesec dana sam imala neki laser mouse, imao cetiri strelice, svetleo i nocu i danju u svim duginim bojama (i sire) ali, poceo da kunja. Popravim, tri strelice se izgube, jedna se slepila s ekranom kao da je s njim rodjena. Dobro, idemo dalje......Nema dalje.
Ja sada idem u prodavnicu, i kazacu onome tamo sto prodaje, aman covece ako Boga znas daj mi zdravog misha, nekog sa dobrim imunim sistemom, ili me zvizni cekicem u glavu, sta god ti volja, ali, spasavaj!
E, rekose mi da kupim onaj bezicni, kazu da je "imun" u Bozju mater, a ja mislim nesto, pa imun je tu kod vas, cim kod mene stigne, imunitet mu se sroze (ili sroza?..ne mogu da se setim trenutno) do gubitka svesti, kasnije i zivota.
Tako, ako me nema danas, ili je mene neko cekicem, ili sam ja nekoga.
Ovo je necija kletva, ovo je na mene bacena anatema, ja ne znam zbog cega, ja ne znam zbog koga, ja ne znam ni od koga, ali...odoh