migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
Nego, ko se drznuo da odlepi Ambasadu? U cemu je problem, nekome koncentracija autoritarnosti ne korelira sa autohtonima? Da se nece neko drznuti i da je eliminise?Ovo iz dana u dan dobija sve komicniji karakter.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ambasador:Vasa Ekselencijo,Kondolizo od Mijamija!
Vi u svakom pogledu imate odresene ruke,
znate od kuda do kuda...da ne nabrajam
sada kontinente i vremenske zone.
lider:Dobra vam noć dame i gospodo....odlepljeni smo.
Lepo ....
migud:Ma nista strasno. Nekima je, pak, blize stanje docarano glagolskim pridevom radnim. A to je, slozicete se, manje lepo.![]()
migud:Nego, ko se drznuo da odlepi Ambasadu? U cemu je problem, nekome koncentracija autoritarnosti ne korelira sa autohtonima? Da se nece neko drznuti i da je eliminise?Ovo iz dana u dan dobija sve komicniji karakter.
Arhangel NS:Ех, да је бар комично... Све више верујем у народне умотворине, те ми таква управо паде на тастaтуру - "Дошли дивљи и отерали питоме"![]()
migud:A, eto, ja se setih serijala "Opstanak".;-)
Nego, dobro se vratio, Andjele. Hahaha, "kolateralna steta". 5 bambija za ovo, Jom.
За сценарио је већ резервисана малиница...Pa bilo je duhovito, što se ljutiš?Arhangel NS:Још боље Вас нашао, 'штована Кондолизо.А, Џо нам је изгледа главни шаљивџија на форуму, шта оно беше деле за схит мовиес ? Малине ?
За сценарио је већ резервисана малиница...
Arhangel NS:Још боље Вас нашао, 'штована Кондолизо.А, Џо нам је изгледа главни шаљивџија на форуму, шта оно беше деле за схит мовиес ? Малине ?
За сценарио је већ резервисана малиница...
marloon:'ebote... forum zivne kad banuju nekoga, moramo i sutra... aj bacamo kocku ko je na redu![]()
migud:Evo ja cu preko reda... Da osetim tu slast. Tj. da je vi osetite...bicu zabranjeno voce. Hahah...:-D
Kud se trpas Marlonchino ko gace u onu zensku stvar.marloon:To dal' je zabranjeno i koliko bumo u julu videli![]()
marloon:To dal' je zabranjeno i koliko bumo u julu videli![]()

jomini:@ArhangelNS
''Јок, бре, него ми невиђен бисер оно, да сам испао колатерална штета... Ђе баш тај израз нађе...
Не мислим да се фолираш, већ не могу да верујем како не успеваш да неког од надређених приупиташ за "мој случај", а ја баш запенушао, је ли ? Е, па тако је то кад си с ове стране, капиши ?
Но хард филингс, бро... ''
Pitao sam ja, ali odgovora nigde.
marloon:Brate Arandjele drago mi da te vidim sa novom frizurom![]()