Always

велико срце

у њему увек има места за њега / њу јер то је права љубав а правој љубави краја нема јел

тако ви ѕаволите неког , он вам каже и ја тебе волим али да искрен будем у мом срцу никада неће бити избрисана љубав права , према њој

када води љубав са вама упитатесе понекад помисли ли на њу или помисли ли она на њега ?

ок ај тада сигурно не помисли мислите...

али када га видите или је видите тужну?
а ви не знате разлог или нисте део тог разлога а није ни неко из његовог најближег окружења...

јел се тад упитате јел тад помислио на њу или помислила на њега ?

вас воли за њом чезне

али ви сте толерантни ви верујете у велико срце свог драгог где проед вас има места и за некогк о је низрбисив...

и то вам је ок

ма све је то ок јел

olvejs

to me podseca na uloske
Joj ne podsećaj me života ti...

Kad sam bio sa jednim idiotom od ženske kaže "i kupi mi u pfodavnici i uloške malo je jača meca"

I sad ja razmišljam da se biraju prema jačini...
Žuto pakovanje, roze, zeleno, crveno, plavo... E a ne piše ništa...
I došla neka ženska brzo pokupila jedno.pakovanje a ja:
"Izvinite a koje da uzmem za obilnije?"

Pobeže od mene ko od ludaka...

Da li ima fanova Harry Potera na LjiS-u? :D
Ako ima možda se sećate ove scene
Za neupućene Alan Rickman glumi Snape-a koji u razgovoru sa Dambldor-om saznaje da mora da ubije Harry-ja (koji je sin njegove prve i jedine velike ljubavi - ona je poginula pokušavajući da zaštiti sina, a Snape je njeno telo i bebu Harry-ja našao nakon toga), tu se otkriva da je Snape (koji je inače važio za neku vrstu negativca) tokom svih godina štitio Harry-ja sa distance, te dolazi i do ključnog momenta kada Dambldoer pita Snejpa:
Zar (je voliš) posle svog ovog vremena?
Na šta Snape odgovara:
Always (oduvek/uvek/zauvek)

Da li ste nekada nekoga ovoliko/ovako voleli/volite?
Da li u srcu (možete da) nosite nekoga koga ste poznavli, a sa kim nikada niste bili?
Ja jedino ne mogu da razumem Betmena zašto je ubio Pingvina?
Nije on kriv što se rodio ko debil.
I jako je tužno što su ga roditelji bacili sa mosta kao bebu kad je pojeo mačku.
Ništa nije uradio Betmenu kao npr. Joker koji mu upucao roditelje

A Zagor mi je uvek bio sumnjiv što nikad nije muvao ni jednu žensku
A delio šupu u dubokoj šumi sa debelguzim Meksikancem zbog kog hteo i da se potuče

Medjutim Blek Stena mi se smučio jer je stalno vucao onog malog klinca

A šta je ono bilo pitanje?

Za neupućene Alan Rickman glumi Snape-a koji u razgovoru sa Dambldor-om saznaje da mora da ubije Harry-ja (koji je sin njegove prve i jedine velike ljubavi - ona je poginula pokušavajući da zaštiti sina, a Snape je njeno telo i bebu Harry-ja našao nakon toga), tu se otkriva da je Snape (koji je inače važio za neku vrstu negativca) tokom svih godina štitio Harry-ja sa distance, te dolazi i do ključnog momenta kada Dambldoer pita Snejpa:
Na šta Snape odgovara:

Da li u srcu (možete da) nosite nekoga koga ste poznavli, a sa kim nikada niste bili?
fan sam hari potera
ali nisam fan neostvarenih ljubavi
to je glupost koja nam služi kao opravdanje za sve kasnije neuspehe ili nemogućnosti da sa nekim ostvarimo zdrav odnos
kao eto volela sam nekoga jako i sad više nisam sposobna da nekog opet tako volim i jbg ljubavi pomiri se sa tim što sam emocionalno osakaćena i nikada ti neću pružiti ono što zaslužuješ
može neko da mi ostane drag, da ga pamtim po lepom, čak i ako nismo nikada bili zajedno
ali da ga volim zauvek, ma ajde beži
ljubav mora da se konzumira inače se gasi
osim ako ne odlučimo da uživamo u toj patnji zauvek

Apsolutno DA.
Nije ni bitno da li je bilo sve savršeno, važno je da je bilo stvarno. To je deo nas, naših života. Ne možemo izbrisati sebe.
Srce jednim delom i služi da u njega stanu sva sećanja, a ne da su u ustima i na jeziku.
To će biti sećanja koja će nas grejati kad baš ostarimo.

Joj ne podsećaj me života ti...

Kad sam bio sa jednim idiotom od ženske kaže "i kupi mi u pfodavnici i uloške malo je jača meca"

I sad ja razmišljam da se biraju prema jačini...
Žuto pakovanje, roze, zeleno, crveno, plavo... E a ne piše ništa...
I došla neka ženska brzo pokupila jedno.pakovanje a ja:
"Izvinite a koje da uzmem za obilnije?"

Pobeže od mene ko od ludaka...
:rotf:

Ebo ih ulošci

I ja bih isto skonto

Jednom sam ih kupio. Jer je bila bolesna pa ja otišao u radnju

Blam me zivi izijo dok stadoh na kasu sa tim...

secam se ali ne osecam nista.

Treba se sećati, jer je to deo naših života. Jedna emocija proguta drugu. Dane, mesece, godine ne treba odrađivati, već živeti.
Nema baš niko od nas pregršt lepih uspomena da bi ih olako bacio.
Loše uspomene se ne čuvaju: prvo imaš fasciklu loših uspomena, pa fioku, pa ormar, pa punu sobu.
Nekih se setim i samo se osmehnem, bez osećaja. Znam da je bilo lepo.
To je naša lična karta.

Poslednja izmena:
Treba se sećati, jer je to deo naših života. Jedna emocija proguta drugu. Dane, mesece, godine ne treba odrađivati, već živeti.
Nema baš niko od nas pregršt lepih uspomena da bi ih olako bacio.
Loše uspomene se ne čuvaju: prvo imaš fasciklu loših uspomena, pa fioku, pa ormar, pa punu sobu.
Nekih se setim i samo se osmehnem, bez osećaja. Znam da je bilo lepo.
ne bacam ni lepo ni ruzno,sve ih cuvam.. ali zbog iskustva ;)

Na šta Snape odgovara:

Kada od nekoga tako "hladnog" čuješ ovako nešto, onda teško je posumnjati u iskrenost izrečenog. Ovo u vezi uloge
A tema, pa i ne baš. Nekako sam uvek dospevala do tih koji su mi u srcu bili, možda u tom trenutku. Mislim na ona mladalačka zaljubljivanja...

harry potter dark GIF

:mrgreen::heart:

Back