ALS - oštećenje motornog neurona

a da... to i tudca u omjeru 3:1 je kao dobitna kombinacija,značajno usporava als.trenutno je III.faza trial,nema nuspojava a tudca je "prirodna" i čisti jetru usput.tražim generiku i isto nema.vjerojatno ima na indiamartu,ali moram kupiti valjda 1 tonu i izdvojiti toliko para za pdv,carinu i šiping.prije ću umrijeti od protokola i nerviranja,nego od als.

I ja videh kolicinu 1 tona ( mozda je i 100 kg, al to je isto), neka pakovanja od po kilogram nisam videla.

@BrunaB
Pisi kako je bilo u sloveniji...
@BrankoBo
Kakvi su utisci u banje?
Pozdrav društvo!
Utisci?
Ljubazno osoblje, klopa je odlična. Od terapija imam hidrogalvansku kadu, terapeutski bazen, magnet i Kinezi terapiju. Prijaju mi terapije ali sam posle njih (kinezi i bazen) malo više umoran. Imam upalu mišića ali sam srećan zbog toga. Znači da još imam zdravih mišića. 😁
Jedno pitanje: da li za našu dijagnozu g12. 2 lečenje u banji može da se produži?

Pozdrav društvo!
Utisci?
Ljubazno osoblje, klopa je odlična. Od terapija imam hidrogalvansku kadu, terapeutski bazen, magnet i Kinezi terapiju. Prijaju mi terapije ali sam posle njih (kinezi i bazen) malo više umoran. Imam upalu mišića ali sam srećan zbog toga. Znači da još imam zdravih mišića. 😁
Jedno pitanje: da li za našu dijagnozu g12. 2 lečenje u banji može da se produži?

Vidi, vidi, upala misica:)

Moj otac je imao sinoc gusenje ,dva puta je hitna dolazila da da kiseonik ,pa je ipak zaspao ,danas ga gusi ali manje ,sta da radimo?

Ne verujem da ces ovde dobiti odgovor, mozda da procitas ranije postove ( mislim na onde od pre godinu, dve dana)
i da vidis kako su oboleli to resavali. Zar ne mozete da nabavite onu bocu sa kiseonikom ( ja ovo zaista pitam
sada naivno jer pojma nemam kako to sa disanjem ide, ali sam cesto vidjala ljude kojima je ta boca pored nogu pa tako disu).

Back