metabolička (moja) sigurno. riješiti se viscelarne masnoće.
pažnja!!!!
krivo tretiran als te može ubiti.
pažnja!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znate da je metabolicki als? I koji je to metabolicki als? Recite mi gde mogu procitati o tome . Kako odrediti koji je als?metabolička (moja) sigurno. riješiti se viscelarne masnoće.
pažnja!!!!
Ziv se covek na sve navikne i nada se i sve cini da uspori bolest.Ovo je upravo strašno. Ne mogu ni zamisliti takav život.
Na nekom stupnju, jedini izlaz mi izgleda eutanazija.
Nista nisu preporučili, kao i ostali..nismo imali puno pomoći..Hvala, ivi84 na informaciji....
Da li oni ista preporucuju kod Bolesti motornih neurona?
Nema gde nismo bili, ali nikakve vajde!
Malo ih ima sa PMA, a lekari su se pokazali kao velike neznalice bez i trunke empatije!
Moja ogorcenost ima jake osnove jer smo bili na puno mesta i videla sam to sto sam videla...
Kako se leci tvoja majka, Ivi?
moram da upadnem ovde i citiiram SA LINKA:KARNOZIN EXRA od domaceg proizvodjaca
www.carnomed.rs
Ne znam da li ce mi koristiti ali sam ga ja ipak narucio iako nije oupste jeftin
Kako funkcioniše Karnozin Extra?
Stimuliše i poboljšava mitohondrijske funkcije i smanjuje oksidativni stres. Za razliku od običnog karnozina, pokazuje veću bioraspoloživost. Lako se apsorbuje iz probavnog sistema, prolazi krvno-moždanu barijeru, ne stvara zavisnost i ne akumulira se u telu.
Šta je mitohondrijska terapija?
da je problem u manjku, nefunkcionalnosti mitohondrija, sto dovodi do gojaznosti, visceralnog sala i svega ostalog...i covek se prosto GASImetabolička (moja) sigurno. riješiti se viscelarne masnoće.
pažnja!!!!
znaci, ovo je za sportiste i debele, ali adresira isto MITOHONDRIJE I MANJAK, nedostatak ENERGIJEonda ciljas mitohondrije i atp. na primer [javljam kada mi stigne i probam, vredi li sto]
2326 MG Mitochondrial Supplements with ATP, Vitamins, CoQ10 & PQQ, More Effective Than Creatine HMB & Nitric Oxide, Energy, Endurance, Strength, Recovery & Muscle, Organic, 120 Capsules
Pogledajte prilog 1726241
On je tek ovih dana pristao na hodalicu.Nista nisu preporučili, kao i ostali..nismo imali puno pomoći..
Mama je već vise od dvije godine na respiratoru, ima PEG..drži se još uvijek nekako. Najgore od svega joj je sto ne može pricati, kupili smo komunikator, je da je sporije ali može makar nešto reci.
Kako je Vaš muž? Koliko sam skuzila to je od skoro dijagnoza?