Whisper_In_The_Wind
Obećava
- Poruka
- 51
jos malih emo svaba...samo ne znam dokle vise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Muka mi je ove svadje da sam postavio ovu temu ili neke druge teme o Katy ... u drugoj drzavi ne bih se ovako svadjao nije ni cudo sto kazu da su Srbi seljaci naravno sem mene ja sam vredjao grand zato sto ga dizete na neki nivo na kojem on nije!!!!Ajde posto ja volim prave rock grupe kao sto su Metalica, Kiss..recite mi o cemu zelite da pricamo i odmah cu se prikljuciti nekoj vasoj temi o PRAVOM rokenrolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Muka mi je ove svadje da sam postavio ovu temu ili neke druge teme o Katy ... u drugoj drzavi ne bih se ovako svadjao nije ni cudo sto kazu da su Srbi seljaci naravno sem mene ja sam vredjao grand zato sto ga dizete na neki nivo na kojem on nije!!!!Ajde posto ja volim prave rock grupe kao sto su Metalica, Kiss..recite mi o cemu zelite da pricamo i odmah cu se prikljuciti nekoj vasoj temi o PRAVOM rokenrolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ja sam samo rekla da nisam cula za njih, a ne da sam neki antifan ili slicno... Uostalom, mislis da ce se obazirati na tvoje pretnje?Rekao sam da na ovoj temi mogu prisustvovati samo fanovi a ne antifanovi da li vam je to jasno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Metallica i Kiss nisu rock nego metal, mada Kiss je blizak hard rock-u... A sa r'n'r (ili rokenrolom kako si ti napisao xD) nemaju nikakve veze, ocigledno da su r'n'r i rock za tebe isti zanr...Muka mi je ove svadje da sam postavio ovu temu ili neke druge teme o Katy ... u drugoj drzavi ne bih se ovako svadjao nije ni cudo sto kazu da su Srbi seljaci naravno sem mene ja sam vredjao grand zato sto ga dizete na neki nivo na kojem on nije!!!!Ajde posto ja volim prave rock grupe kao sto su Metalica, Kiss..recite mi o cemu zelite da pricamo i odmah cu se prikljuciti nekoj vasoj temi o PRAVOM rokenrolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Zasto ne ide? Zasto je lose biti svestran?Mislim to nikako ne ide...u isto vreme slusati Tokio Hotel,Aloha from hell i neke druge kvalitetnije grupe kao sto su ACDC,Deep Purple...
исусе.