Aloha from hell

Muka mi je ove svadje da sam postavio ovu temu ili neke druge teme o Katy ... u drugoj drzavi ne bih se ovako svadjao nije ni cudo sto kazu da su Srbi seljaci naravno sem mene ja sam vredjao grand zato sto ga dizete na neki nivo na kojem on nije!!!!Ajde posto ja volim prave rock grupe kao sto su Metalica, Kiss..recite mi o cemu zelite da pricamo i odmah cu se prikljuciti nekoj vasoj temi o PRAVOM rokenrolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Muka mi je ove svadje da sam postavio ovu temu ili neke druge teme o Katy ... u drugoj drzavi ne bih se ovako svadjao nije ni cudo sto kazu da su Srbi seljaci naravno sem mene ja sam vredjao grand zato sto ga dizete na neki nivo na kojem on nije!!!!Ajde posto ja volim prave rock grupe kao sto su Metalica, Kiss..recite mi o cemu zelite da pricamo i odmah cu se prikljuciti nekoj vasoj temi o PRAVOM rokenrolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Da...Pricajmo o pravom Rokenrolu...:roll:

Muka mi je ove svadje da sam postavio ovu temu ili neke druge teme o Katy ... u drugoj drzavi ne bih se ovako svadjao nije ni cudo sto kazu da su Srbi seljaci naravno sem mene ja sam vredjao grand zato sto ga dizete na neki nivo na kojem on nije!!!!Ajde posto ja volim prave rock grupe kao sto su Metalica, Kiss..recite mi o cemu zelite da pricamo i odmah cu se prikljuciti nekoj vasoj temi o PRAVOM rokenrolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mislim to nikako ne ide...u isto vreme slusati Tokio Hotel,Aloha from hell i neke druge kvalitetnije grupe kao sto su ACDC,Deep Purple...

Metallica i Kiss nisu rock nego metal, mada Kiss je blizak hard rock-u... A sa r'n'r (ili rokenrolom kako si ti napisao xD) nemaju nikakve veze, ocigledno da su r'n'r i rock za tebe isti zanr...

27653884rx9-1.png

ko god da je rekao SIGURNO MTV EMOSI je bio u pravu! Mali Beckam-e vremenom cesh da odrastesh i shvaticesh shta je muzika kao i da nije dobro gutati sve shto ti MTV plasira

jbte klinac dok si ti ziveo u hromozomu nas su bombama gadjali... nije ni cudo sto slusas te gadosti...

i ti derane sa tim jednocifrenim brojem godina teskom mozes i da upoznas "pravi" rok n rol, vatevr da fak det iz... zato ono cuti i jedi sta ti se servira, jer si ti jos sine spermatozoid u razvoju, tzv hormon-boy i to je normalno, al onda netreba da ocekujes da te ljudi shvate ozbiljno... *** ja kad sam bio tvoji godina ja se igro u pesku, sad dosla neka nova sonicna omladina prave decu sa 10 godina a vec sa 12 jashu po internetu... :D

Back