Ало Срби!!!!

no_problem:
Ало браћо Срби. Мислим да је Финчер претерао. Хајде овако. Ко је за то да се не поштује Хашки казамат нека каже, па да видимо коих има више.

Cao problematicni
Ja srbin ali nisam brat sa crveno-crnom!
Fincer-sta reci-procitajte postove tog Muje...
Danas je Hag najbolje dosad pokazao svoje pravo lice...
Oduvek sam bio protiv te kvazi institucije
Ja sam jos 5.oktobra rekao da sami moramo suditi svojim zlocincima i da Sloba i Seselj moraju visiti na Terazijama da buduci "Brankovici" vide kako prolaze oni sto se drznuse da rade protiv svog naroda a Slobina politika je unistila ovaj narod vise od Turaka i Treceg Rajha!Nikad nemojte samo slusati sta neko prica vec obratite paznju na to sta radi i kakvi su produkti njegovog rada...

no_problem:
Да. Тема је покренута како би се блатио Хашки казамат и говорило о томе како смакнути БТ са места на ком се налази.

Посла овог пљувања и исмевања жртава Насера Орића -

и спрдње са мучки убијених 2 500 Срба у околини Сребренице

сваког ко уопште помене Хашки трибунал у смислу "обавезе"

ТРЕБА НАБОСТИ ПЕСНИЦОМ МЕЂУ РОГОВЕ, јер лепим

начином олош на власти очигледно ништа не схвата. :evil:

п.с. Што се тиче БТ - само треба пожуривати доношење новог Устава,
тако ће наведени "господин" моћи што пре да се придружи отвореном
шиптарском лобисти Свилановићу.

Neispavana:
Nema tu suštinske razlike. I jedan i drugi sve gledaju ili crno ili belo. I to ne važi samo za njih, već za SVE ZADRTE PRISTALICE jedne političke opcije.

Ne vide nijanse, a ni mnogo dalje od svog nosa :p :p :p
Tacno,najveca nesreca je sto vecina obozava ili mrzi nekog/nesto do granica ludila i nisu sposobni da razdvoje emocije od razuma.Zato smo "poznati" kao katastrofalno losi politicari.
A sto se tice Haga,to je los sud.I bilo bi bolje za sve na ovim prostorima da su svi sudili svojim zlocincima,jer ovako smo dobili plejadu "mucenika" i "heroja" koji ne zasluzuju ni sunce da vide u narednim decenijama a kamoli da im se ukazuje postovanje i daje finansijska pomoc od drzave.Ali posto nismo bili u stanju sami to da odradimo sada moramo da "trpimo" i gutamo gorke pilule.
A sto se tice BT smenice se(ili nece) na isti nacin kao sto je i dosao na vlast,glasovima gradjana.Kada budete imali vecinu da vas kandidat pobedi,imacete predsednika po vasoj volji.Dotle kukajte,ridajte sta god vec radite ali BT je vas predsednik do narednih izbora.

Tako je fortes. Evo, vidi mog šećera eremitu, ponovo ga spopale lutke ;) :D . Uvažava Koštunicu, ali zato kaže "ološ na vlasti", spominje rogove --- i peni li peni.

Ja razumem da nas sve već jako dugo bole i vređaju neke nepravde, ali u politici se moraju odmeriti moguće posledice svake odluke, a nažalost veoma često i progudati gomile sranja...

Neispavana:
Tako je fortes. Evo, vidi mog šećera eremitu, ponovo ga spopale lutke ;) :D . Uvažava Koštunicu, ali zato kaže "ološ na vlasti", spominje rogove --- i peni li peni.

Ja razumem da nas sve već jako dugo bole i vređaju neke nepravde, ali u politici se moraju odmeriti moguće posledice svake odluke, a nažalost veoma često i progudati gomile sranja...

Наравно да уважавам Коштуницу и мислим да је тренутно он једини на политичкој сцени кога одликују људске и интелектуалне особине да би могао да се назове ПОЛИТИЧАР КОЈИ ПРЕДСТАВЉА СРБИЈУ а да било кога од њега не буде срамота. Само, "једна ласта не чини пролеће" - јер око себе и у позицији и у опозицији има кретене који су тегови на ногама Србије.Е сад што си ти навикла да ти се све нацрта и да у сваком посту треба да поменем и име и презима "олоша на власти" на кога конкретно мислим, то је твој проблем.

Тзв. Међународна заједница оличена у невиђеним хохштаплерима и разбојницима НЕ ПОШТУЈЕ НИ ЈЕДНУ СВОЈУ ОДЛУКУ ЧАК НИ ОНЕ КОЈЕ СУ САМИ И ТО НА ЊИХОВ ЗАХТЕВ ПОТПИСАЛИ.

Одакле неком право да мисли да Србија треба да поштује било шта на шта се обавезала ?

И ја "не пеним" - него тражим равноправност за свој народ, тј.само се залажем да сваки онај који и даље буде крештао и залагао се да Србија саму себе укопава - ТРЕБА ДА ДОБИЈЕ(демократску) ПЕСНИЦУ МЕЂУ РОГОВЕ - јер очигледно лепим начином ништа не схватају. 8-)

De, eremita, ja se u srcu apsolutno slažem sa tobom, ali znam da kada bi bilo koja srpska Vlada uradila onako kako mi osećamo, svi mi bi ponovo popili malo ovog i onog... znaš već šta, a sve iz asortimana čuvene zapadne "demokratije"... :roll:

no_problem:
Е па видиш, разликујем се у томе што не причам ништа против Србије и српског народа. Не подржавам усташке злочине и не подржавам муслиманске злочине. Ја јесам за осуду злочина и на српској страни, али зато и свих осталих злочина.
Није поента да и овде тугујемо на годишњицу Олује, а у Хрватској да је славе. Није поента да БТ признаје злочине, а они да не признају. Ако треба председник да има ону ствар, БТ је нема.
Даље, господин Финчер је лоша особа што се може видети из начина на који пише. Сваки пост му је пун мржње према Србији и српском народу.
Што се Вас тиче господине Јомини, мислим да сам мишљење о Вама давно рекао, па је то било брже боље избрисано. Ако се не сећате, господине Јомини, то је било онда када сам похвалио вашег колегу, а кудио Вас.
Толико.

i sta s' tim?
ti si patriota ako nikada nista lose ne kazes za svoju zemlju?

Neispavana:

Neispavana potpuno se slažem sa tobom...
Izgleda da su sećanja slabija strana ostrašćenih Srba.
Da ih podsetimo:
Bili smo u pravu (bar 90%) tokom ratova 1991-1995 pa nas NATO lepo bombardovao (vojsku RS-e) i pomogao vojnički slabijem protivniku da napravi i Bljesak i Oluju i da u decembru 1995. zauzme preko 60% teritorije BiH.
Bili smo u pravu i 1999., skoro smo potpuno vojnički i na svaki drugi način porazili šiptarske teroriste, ali se opet umešao NATO i doveo do toga da ćemo možda zanavek izgubiti najlepši i najstariji deo Srbije - Kosovo i Metohiju.
Dakle, junaci, heroji, patriote, shvatite već jednom da koliko god da smo u pravu, inaćenjem i konfrotacijom sa svetom (koji je nepravedan prema Srbima definitivno) nećemo ništa postići, već ćemo samo izgubiti i ono što sada imamo.
I zato pamet u glavu, shvatite već jednom da nemamo iskrenog i jakog prijatelja i da će nas i Rusi i Kinezi prodati za neki dobar trgovinski sporazum ako opet krenemo da se qrčimo.
I još jednom: Ovaj odvratni antisrpski tribunal je neminovnost i MORAMO da poštujemo to što od nas traže, a protiv njega se možemo boriti jedino istinom, lobiranjem u svetu, dokazivanjem o njegovoj pristranosti napisima u novinama, dokumentarnim emisijama, filmovima...
Samo i jedino tako.

no_problem:
али си заборавио да цитираш други део.... извлачење дела реченице из контекста је кривично дело.

Eh nema me tri-četiri dana, a za to vreme je svašta moglo da se nauči na forumu:lol:
VIdim spominje se i KZ RS, koji član tačno i koliko je zaprećena kazna?8-)

Alo Srbi!!!

Baš divna tema da ispišem svoj jutrošnji doživljaj

Hotel, doručak, sto pored mene muškarac, Srbin (sa velikim S), gastarbajter u belim soknicama i papučama i crnoj majici na kojoj piše: Za kralja i otadžbinu – sloboda ili smrt!.

ON sa velikm S i njegova supruga, bleda švedjanka doručkuju.

On je najglasniji, dovikuje se (ili razgovara, bar tako ON misli) sa čovekom tri stola dalje.

ON objašnjava: živi 20 godina u švedsku! Svoje sinove (stariji 11, mladji 9)vaspitava da mrze: hrvate, muslimane i slovence. I crnce. Onog Petersena će da nadje u Norveškoj, a onaj mali mihajlo, što je izb’o nožem švedsku ministarku inostranih poslova je junak... Ovi amerikanci sto su sleteli u batajnicu su baš oni isti koji su bacali bombe, ON to baš zna, naravno, iz poverljivih imigrantskih izvora....

ON zna sve, i kako je bilo, i kako bi trebalo da bude, i za koga treba zatvoriti granice, koga ubiti, kome zabraniti da živi, govori i diše.

Žena ga, tokom njegovog obraćanja komšiji tri-stola-dalje, 5-6 puta pita nešto na švedskom, on ne obraća pažnju i ne odgovara joj. ON Srbuje, zaneo se, treperi, viče, preti....

Posle desetak minuta, scena za šankom.

ON poručuje kafu, pokazuje konobarici slike svojih sinova.

Govore li srpski?, pita ga ona

Nnnneee.....na tren se zbuni ON. To je teško znate.....

Back