ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"

A Djitler za ovoga.

Grešna mi duša što ću ovo naglas jer i Djitler ima i previše putera na glavi ali je ipak gospoče za AV-a ljombera bez manira i ikakve harizme.
Povezana lica.
BA3F4E1A-6402-4E5C-AF72-87CB53B89A08.jpeg

BFBAA939-4779-414A-BF00-BC25A78DE3BA.jpeg

U Americi policija ima kamere na uniformama koje snimaju sve kako se pandur ponasa prema tebi, a ovi nasi panduri stavljaju fantomke, plus stite ove batinase sa ciglama i stanglama.

Vrh ti je poredjenje :ok:

Odlučite se više, jesu u pitanju naša policija ili banda kriminalaca presvučena u uniforme bez jasnih oznaka i fantomke?

Ja tipujem na te druge.

I prestani više da glorifikuješ američki režim i njihove pajace na vlasti, učinilo mi se da ti ipak imaš više zdravog razuma od neke seoske domaćice čiji mozak nije u stanju da procesuira da danas svako od nas čas posla može da trkne i do usa i sam se uveri u njihov cirkus, ne obavezno pod imenom Medrano.

Je l' treba da naglašavam da to " trk do tamo" ne predstavlja obavezno fizičko pojavljivanje? :D

BRW, pozivaš se na nalog koji je poznat po raznim izjavama bez nastavka…
Јел мали син Туршије? Јесте.
Јел мали радио за Додика, био један од његових тапшача? Јесте.
Јел су га довукли у БГ "да учи"? Јесу.
Јел био користан идиот? Јесте.
Дакле без обзира на налог, суштина је иста.

Ovaj mali nesrećnik je dovoljno kažnjen u životu što su ga zlonamerni uvukli u mašineriju za koju nije spreman ni na kom nivou, meni čak deluje i kao ometen u razvoju u nekim momentima.

Nego nije mi najjasnije ko je tu diler, a ko rektor, ko otac, a ko očuh?
Baš isorepletano ukoliko jeste istina, naravno.

Ovaj mali nesrećnik je dovoljno kažnjen u životu što su ga zlonamerni uvukli u mašineriju za koju nije spreman ni na kom nivou, meni čak deluje i kao ometen u razvoju u nekim momentima.

Nego nije mi najjasnije ko je tu diler, a ko rektor, ko otac, a ko očuh?
Baš isorepletano ukoliko jeste istina, naravno.
Отац му је мафијаш ДИЛЕР који је у бекству.
Очух му је мафијаш који ради за Додика.

Како раде британске службе?

У земљи у којој планирају да роваре:

Прва фаза је улазак са невладиним организацијама, затим полуприватним компанијама, за њима долазе, саветници, дипломате и шпијуни.

Друго фаза је инфилтрирање у безбедносне службе.

Треће фаза је улазак у образовање.

Четврта фаза је обавезни улазак у медије, која се често одвија паралелно са трећом фазом.

Циљ је креирање јавног мњења, те поларизација друштва и изазивање страха.

Дакле, све операције се одвијају преко НВО и приватних фирми, јер британска влада може да каже да то са њима нема везе "то је изван њихове контроле."

Најчешћа групе које користе за дестабилизацију су анархисти и екстремисти сепаратисти. Нпр. иза креирања Азова директно стоје британске службе, као и иза пуцњаве на Евромајдану.

По истим тактовима желе да изазову грађански рат и код нас.
. . . . , prva faza su medije.!?

За тог ректора нисам сигуран, али ако је близак Дебелом хоштаплеру, онда то нису чиста посла.
Aham, taj rektor neki pravi mafiozo ili samo zato što je blizak Dođi, ako je?
Deo toga je proverivo tačno, ali sumnjam da je baš sve. Doduše baš ništa takvo ne može da me iznenadi.

Back