Sannndrina
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
Nista, Broz je bio gospodin za Djilasa.
A Djitler za ovoga.
Grešna mi duša što ću ovo naglas jer i Djitler ima i previše putera na glavi ali je ipak gospoče za AV-a ljombera bez manira i ikakve harizme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista, Broz je bio gospodin za Djilasa.
Povezana lica.A Djitler za ovoga.
Grešna mi duša što ću ovo naglas jer i Djitler ima i previše putera na glavi ali je ipak gospoče za AV-a ljombera bez manira i ikakve harizme.
Naročito kod južnijih Sheriff Department-a, ništa bez kamera.U Americi policija ima kamere na uniformama koje snimaju sve kako se pandur ponasa prema tebi, a ovi nasi panduri stavljaju fantomke, plus stite ove batinase sa ciglama i stanglama.
Vrh ti je poredjenje![]()
U Americi policija ima kamere na uniformama koje snimaju sve kako se pandur ponasa prema tebi, a ovi nasi panduri stavljaju fantomke, plus stite ove batinase sa ciglama i stanglama.
Vrh ti je poredjenje![]()
Ako ga na vreme navatammetni ga u tursiju
Ako ga na vreme navatam![]()
cuvaj oca ako je ziv djilas voli da prebija tastove
Nemačka bi trenutno odustala od revanšizma za dva izgubljena svetska rata, a Klinton bi nas trenutno zavoleo, al eto, nisu na vlasti bili tvoji.Šta bi sa mapom?
BRW, pozivaš se na nalog koji je poznat po raznim izjavama bez nastavka…
Ma meni su obojica isti sljam nego se fanatici primaju opasno kad ih trolujem.A Djitler za ovoga.
Јел мали син Туршије? Јесте.BRW, pozivaš se na nalog koji je poznat po raznim izjavama bez nastavka…
Nemačka bi trenutno odustala od revanšizma za dva izgubljena svetska rata, a Klinton bi nas trenutno zavoleo, al eto, nisu na vlasti bili tvoji.
Отац му је мафијаш ДИЛЕР који је у бекству.Ovaj mali nesrećnik je dovoljno kažnjen u životu što su ga zlonamerni uvukli u mašineriju za koju nije spreman ni na kom nivou, meni čak deluje i kao ometen u razvoju u nekim momentima.
Nego nije mi najjasnije ko je tu diler, a ko rektor, ko otac, a ko očuh?
Baš isorepletano ukoliko jeste istina, naravno.
. . . . , prva faza su medije.!?Како раде британске службе?
У земљи у којој планирају да роваре:
Прва фаза је улазак са невладиним организацијама, затим полуприватним компанијама, за њима долазе, саветници, дипломате и шпијуни.
Друго фаза је инфилтрирање у безбедносне службе.
Треће фаза је улазак у образовање.
Четврта фаза је обавезни улазак у медије, која се често одвија паралелно са трећом фазом.
Циљ је креирање јавног мњења, те поларизација друштва и изазивање страха.
Дакле, све операције се одвијају преко НВО и приватних фирми, јер британска влада може да каже да то са њима нема везе "то је изван њихове контроле."
Најчешћа групе које користе за дестабилизацију су анархисти и екстремисти сепаратисти. Нпр. иза креирања Азова директно стоје британске службе, као и иза пуцњаве на Евромајдану.
По истим тактовима желе да изазову грађански рат и код нас.
AKo hoćeš ozbiljno, povezani su AV i Đilas. Otac i majka Beograda na vodi.
Tiksi, jesi li išao u Loznicu na koncert?cuvaj oca ako je ziv djilas voli da prebija tastove
Ja sam spreman čak toliko da idem da tvrdim da je đilas veće zlo od ovih.Ma meni su obojica isti sljam nego se fanatici primaju opasno kad ih trolujem.
Отац му је мафијаш ДИЛЕР који је у бекству.
Очух му је мафијаш који ради за Додика.
За тог ректора нисам сигуран, али ако је близак Дебелом хоштаплеру, онда то нису чиста посла.Aham, taj rektor neki pravi mafiozo ili samo zato što je blizak Dođi, ako je?
Naravno da jesu.AKo hoćeš ozbiljno, povezani su AV i Đilas.
За тог ректора нисам сигуран, али ако је близак Дебелом хоштаплеру, онда то нису чиста посла.
Deo toga je proverivo tačno, ali sumnjam da je baš sve. Doduše baš ništa takvo ne može da me iznenadi.Aham, taj rektor neki pravi mafiozo ili samo zato što je blizak Dođi, ako je?