Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.734
koja je razlika? Samo napred, mi poneli kokice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja je razlika? Samo napred, mi poneli kokice.
Vama blokaderi i ne trebaju, verovatno je patrijarh ovakvo sranje ispricao Putinu pa ga isutirali da spava na groblje![]()
Šta na ovo kažu dežurni branioci lika i dela Josipa Broza?I ustasa je bolji od vucica
I ovde lupaš?Drž se Bruno..
Sam si ali vrijediš za skoro dvojicu.
Drž se Bruno..
Sam si ali vrijediš za skoro dvojicu.
Ima ih raznih.Meni stvarno nije jasno gde nalaze bas ovoliko slicnu bivoliku fizionomiju....
Meni stvarno nije jasno gde nalaze bas ovoliko slicnu bivoliku fizionomiju....
Neki sociolog rad da napise na temu "fizicki izgled kriminalca i policajca u Vucicevoj Srbiji".
Brat bratu, cela ta Caci masa izgleda poput jednojajcanih blizanaca.
Устанице се бију док Устаници твитују.Ima ih raznih.
Pogledajte prilog 1770620
Misliš na Tadića od Tri mandata? Stvarno jeste.Više je on učinio za njihove ciljeve nego ijedan njihov general ili zapadni političar.
Ima ih raznih.
Pogledajte prilog 1770620
Ne razumem, Zloba je odgovarao jedino Miri Marković i nikome drugom, a poznata mi je argumentacija vas ljubitelja zaključaka raznih Avnojeva. Čim to čujem znam šta sledi dalje.Ne mislim. Da bi razumeo - stavi sliku teritorija gde su Srbi bili većinsko stanovništvo pre i nakon Miloševićeve vlasti.
Ne razumem, Zloba je odgovarao jedino Miri Marković i nikome drugom, a poznata mi je argumentacija vas ljubitelja zaključaka raznih Avnojeva. Čim to čujem znam šta sledi dalje.
Tvoji su bili samo mnogo gori od ovoh sadašnjih lopova, ništa drugo.
Još jednom, ovo je standardna argumentacija ljudi koji su za saradnju sa “svetom”, tj onim avnojevskim “svetom” iz susedstva. Nemam razumevanja.Samo glupima smeta. Hrvati, Bošnjaci, kosovski Albanci - treba spomenik da mu podignu. Više je on učinio za njihove ciljeve nego ijedan njihov general ili zapadni političar.
Osim Belorusije, Rusije i tog dela Turske, ne postoji drzava u Evropi gde su likovi kao Milos Vucevic, Milan Radoicic i Zvonko Veselinovic ljudi koji se pitaju za sve; i koji su spremni da pobiju hiljade i hiljade pripadnika svog naroda, samo da ostanu glavni mafijasi na vlasti.
Za njih je fasisticka vlast koju drze ne politika, nego biologija.
Samo u Rusiji, Belorusiji i Turskoj.
a) Ne foliraj, u Americi policija puca za mnogo manje od toga. Ali najozbiljnije.Prekoracenje, zena ovom sipkom od dzogera ne moze da povredi.
U njenim godinama pendrek po zenskoj kicmi je poguban.
Zenska kicma je daleko osetljivija od muske.
Ali gospodja ima ono sto fali gomili muskaraca i svaka joj cast.
Nije ona uzela noz, pistolj, pendrek, nije uzela cak ni dugacku oklagiju vec preti simbolicnom drskom.
Muskarcina.
U Americi policija ima kamere na uniformama koje snimaju sve kako se pandur ponasa prema tebi, a ovi nasi panduri stavljaju fantomke, plus stite ove batinase sa ciglama i stanglama.a) Ne foliraj, u Americi policija puca za mnogo manje od toga. Ali najozbiljnije.
b) Juče si se bukvalno busala u prsa kako će i režim i possbno svi nepodobni biti batinani. Evo prilike.
a) Ne foliraj, u Americi policija puca za mnogo manje od toga. Ali najozbiljnije.
b) Juče si se bukvalno busala u prsa kako će i režim i possbno svi nepodobni biti batinani. Evo prilike.
Prodao ih DOS, čisto da se zna.Šta "naše" da kupujemo? To su bile naše kompanije koje su prodate.
Nista, Broz je bio gospodin za Djilasa.Šta na ovo kažu dežurni branioci lika i dela Josipa Broza?
Još jednom, ovo je standardna argumentacija ljudi koji su za saradnju sa “svetom”, tj onim avnojevskim “svetom” iz susedstva. Nemam razumevanja.ne razumem
Još jednom, ovo je standardna argumentacija ljudi koji su za saradnju sa “svetom”, tj onim avnojevskim “svetom” iz susedstva. Nemam razumevanja.
Шта је са овима што је твој СНС продао, и што планира да прода?Prodao ih DOS, čisto da se zna.
Prekardašilo je svojevremeno isto tako i woke gledaocima CNN (BLM), isto kao i sada gledaocima njihove filijale N1, ali ne lezi vraže, oni zavedu policijski čas. I dok trepneš.De se ne brukaj, SAD je ozbiljna zemlja te bi taj predsednik momentalno litnuo sa vlasti kada bi imao proteste ovog obima na teritoriji cele drzave u trajanju od devet meseci.
Jos bi se i izvinio javno za laganje.
SAD je drzava, a mi smo...mi smo...pa mi smo narod omedjen mafijasima koji glume vlast.
I tom narodu je prekardasilo.
Ostaviti se toga, argumentacija je inače samo tako.Netačno, promašio si čitav stadion.
Takvom glupavom "argumentacijom" mogu da se usaglase samo nepametni autošovinisti i ljomber sponze sa tri grama mozga sa naše strane i podli maliciozni sa njihove.
Avnojevski svet šta god pod tim da podrazumevaš ima mozga, obrazovanje i intelekt da uključi zdrav razum i stvari nazove pravim imenom , postavi na svoje mesto.