ALO javlja: "Hrvat uhapšen na blokaderskom protestu u Beogradu"

To je tačno ali njemu tu nije bilo mesto.
Šta tebi nije jasno? Pratili su ga od samog ulaska u zemlju sa namerom da ga uhapse i truju javnost. Jasno se vidi na telefonu da nije ni lajkovao prikazane objave. Po meni klasično zlostavljanje i maltretiranje koje će naći epilog na sudu.
1000008126.jpg

Šta tebi nije jasno? Pratili su ga od samog ulaska u zemlju sa namerom da ga uhapse i truju javnost. Jasno se vidi na telefonu da nije ni lajkovao prikazane objave. Po meni klasično zlostavljanje i maltretiranje koje će naći epilog na sudu.
Ne znam, ovaj jedan kaže da se radi o levičaru koji voli da se zavlači po svim tim protestima , ako je tako onda mora da ispašta.

Mnogi nasi ljudi imaju hrvatske pasose...Tako da pretpostavljam da ce novinari to koristiti da kazu Hrvat, Nemac, Amerikanac, Englez itd. kad im ustreba ili sa druge strane kada im zatreba a bude povoljno za iste takve slucajeve recice Srbin iz Hrvatske, Srbin iz Nemacke, Srbin iz Amerike...

Bruno Horvat

Ante Pavelic junior

Ima ustaski grb na telefonu

1000010030.png

Poslednja izmena:
Svasta je moguce, zato treba da se smire protesti na normalne.
Sad ako se torcida spojila sa hrvatima u beogradu blokaderi mogu sa strane da gledaju haos

Ovi hrvati imaju jaku logistiku, eto usao jedan sa grbom dok vucko da izjave njih 500 vec u smestajima. Ovo su jako opasne stvari, apelujem policiju da svako ko ima naglasak kao navijaci torcide pristupe temeljno da ispituju, ako treba i da priznaju da navijaci torcide imaju svoj naglasak.

Back