- Poruka
- 85.204
Sns batinaši neće nigde iz zatvora nemoj da brineš.Da ućiće te u EU , na kukovo leto![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sns batinaši neće nigde iz zatvora nemoj da brineš.Da ućiće te u EU , na kukovo leto![]()
To je tačno ali njemu tu nije bilo mesto.Zašto trolaš temu? Uhitili su dečka kako bi AV umješao strani faktor u rušenju njegove autokracije te ocrnio i same prosvjednike kao da su diobte zavjere.
kratak ti fitilj. jedno je biti nečiji potomak. a drugo je mešati se u stvari neke zajednice kojoj ne pripadaš. vidiš. ovo drugo nije dozvoljeno, a prvo niuje lična odgovornost.
Zašto trolaš temu? Uhitili su dečka kako bi AV umješao strani faktor u rušenju njegove autokracije te ocrnio i same prosvjednike kao da su diobte zavjere.
Postoji li taj Bruno uopće?Pravda za Bruna Horvata
![]()
Фино је имати Усташке ознаке у Србији и правити се луд. Друштво убица Шумановића...kratak ti fitilj. jedno je biti nečiji potomak. a drugo je mešati se u stvari neke zajednice kojoj ne pripadaš.
Šta tebi nije jasno? Pratili su ga od samog ulaska u zemlju sa namerom da ga uhapse i truju javnost. Jasno se vidi na telefonu da nije ni lajkovao prikazane objave. Po meni klasično zlostavljanje i maltretiranje koje će naći epilog na sudu.To je tačno ali njemu tu nije bilo mesto.
Pa nije uhićen na neredima!!??Odakle decko tamo? Svaki "normalni turista" bi se klonio nereda.
Još nismo ništa čuli od ulovljenih hrvatskih špijuna prije pola godine koje je spominjao Dačić.Osobno bih volio da ostane tamo u zatvoru. Radi se očito o liberalu.
Ne znam, ovaj jedan kaže da se radi o levičaru koji voli da se zavlači po svim tim protestima , ako je tako onda mora da ispašta.Šta tebi nije jasno? Pratili su ga od samog ulaska u zemlju sa namerom da ga uhapse i truju javnost. Jasno se vidi na telefonu da nije ni lajkovao prikazane objave. Po meni klasično zlostavljanje i maltretiranje koje će naći epilog na sudu.
Biće, biće. Gotovo je. Završiće se sa: nemojte ljudi, ja sam vaš.Znaci bice nikad. Tj. bice onda kada Vucic raspise izbore.
Rekla sam da ne, ali da ne treba imati milosrdja za one koji ruse i razbijaju, provociraju, ponasaju se kako ne treba.
Hrvat uhapsen u Beogradu?
Da nije Seselj?![]()
I dalje sumnjam na Seselja, on je stvarno opasan Hrvat u Beogradu.nije
Bruno Horvat 2002 godiste
Sve pise ko je pismeb moze da procita
Mnogi nasi ljudi imaju hrvatske pasose...Tako da pretpostavljam da ce novinari to koristiti da kazu Hrvat, Nemac, Amerikanac, Englez itd. kad im ustreba ili sa druge strane kada im zatreba a bude povoljno za iste takve slucajeve recice Srbin iz Hrvatske, Srbin iz Nemacke, Srbin iz Amerike...
Biće, biće. Gotovo je. Završiće se sa: nemojte ljudi, ja sam vaš.
Mnogo je glup ako je tako krenuo, to kao da ides u rusiju sa bedzevima swastike.Bruno Horvat
Ante Pavelic junior
Ima ustaski grb na telefonu
Medijski mrak u Srbiji?Vise ne postoji
Pojeo ga mrak
Mnogo je glup ako je tako krenuo, to kao da ides u rusiju sa bedzevima swastike.
Ovo dodatno komplikuje sve, ako nosi taj grb mozda je simbol raspoznavanja jer ih je garant u bg mnogo spavaca
Svasta je moguce, zato treba da se smire protesti na normalne.Mnogo je glup ako je tako krenuo, to kao da ides u rusiju sa bedzevima swastike.
Ovo dodatno komplikuje sve, ako nosi taj grb mozda je simbol raspoznavanja jer ih je garant u bg mnogo spavaca
Nije vidljivo na onim slikama, ali vidimo da navodno srbijanska sluzba ima pristup mobitelu i otvara razne stranice kao dokaz, samo zaboravili da pokazu neku aktivnost korisnika mobitela na tim stranicama pa to gubi snagu dokaza.Bruno Horvat
Ante Pavelic junior
Ima ustaski grb na telefonu
Nije vidljivo na onim slikama, ali vidimo da navodno srbijanska sluzba ima pristup mobitelu i otvara razne stranice kao dokaz, samo zaboravili da pokazu neku aktivnost korisnika mobitela na tim stranicama pa to gubi snagu dokaza.
Sad ako se torcida spojila sa hrvatima u beogradu blokaderi mogu sa strane da gledaju haosSvasta je moguce, zato treba da se smire protesti na normalne.
jedno je nositi neku oznaku a drugo je činiti nedelo mešajući se u pitanja neke zajednice.Фино је имати Усташке ознаке у Србији и правити се луд. Друштво убица Шумановића...