"ALO" javlja: Blokaderski šamar opoziciji! Umesto privremene vlasti – traže punu kontrolu i vlast bez izbora do 2029!!!

Nema sta da dokazujem. Da li cete prihvatiti cinjenice ili ne je vas licni izbor.
Na blokadu Brankovog mosta je doslo 13 ljudi.
Na blokadu TENT-a doslo 60 ljudi. Jos su se izgubili pa ih je policija spasavala iz okolnih suma.
Nema tu sta dalje da se prica.
Licno mislim da su istrazivanja pogresna i da je podrska blokaderima ispod 0,2% a ne oko 0,5 %.
Drugo, studenti koji nisu i koji nisu od pocetka ucestvovali u blokadama cine 90% , svega 10% studenata je ucestvovalo.
A, na čijoj strani su ti studenti koji nisu bili u blokadama ?

evo fa tvoj univerzum @Strigoi

Ove bi ti da nam dovedes na vlast
1000009454.jpg

Koji degenerici? 🤔
Razni. Koji su se prilepili jednom protestu. Na kraju su se protesti raspali , rekao dam pre par meseci da ce tako biti, ali su ti najglasniji i dalje tu.
Sta je bilo sa blokadom Brankovog mosta u subotu?
13 blokadera se pojavilo. Koje je vase objasnjenje o tome? Zasto nije bilo barem 13 hiljada ljudi ako protesti nisu propali?
Da policija nije uspela da locira i spasi onih 60 nesrecnika sto su krenuli da blokiraju TENT , jos bi tumarali sumama ... a blokadera bi bilo i manje... zasto nisu uhapseni profesori blokaderi koji su stavili svoje potpise na upotrebne dozvole nadstrenjice????

Razni. Koji su se prilepili jednom protestu. Na kraju su se protesti raspali , rekao dam pre par meseci da ce tako biti, ali su ti najglasniji i dalje tu.
Sta je bilo sa blokadom Brankovog mosta u subotu?
13 blokadera se pojavilo. Koje je vase objasnjenje o tome? Zasto nije bilo barem 13 hiljada ljudi ako protesti nisu propali?
Da policija nije uspela da locira i spasi onih 60 nesrecnika sto su krenuli da blokiraju TENT , jos bi tumarali sumama ... a blokadera bi bilo i manje... zasto nisu uhapseni profesori blokaderi koji su stavili svoje potpise na upotrebne dozvole nadstrenjice????
To više i nije od većeg značaja.
Vučić više nema podršku u svojoj zemlji i u svom narodu. Blokade i blokaderi su puno uradili na promeni sistema ove zemlje koji tek dolazi.
Ali ti naravno, ne moraš da se složiš... pišii,.. :)

BLOKADERSKI ŠAMAR OPOZICIJI!​

Ma pusti to, nego javi nam šta kaže Detektor laži na 115 miliona koje su NA SAMO JEDNOM PROJEKTU, makli Vesić, Toma Mona i ekipica

Hebote, koliko li ovi glavni kradu kada drugorazredna boranija klepa stotine miliona na jednom projektu

To je dakle Srbija koju ti podržavaš laž i lopovluk

Imam ja mali predlog za vas, izbacite 4 S i ubacite 4 L u vaš novi grb
Laž
Lopovluk
Licemerje
Lizanje doopeta vođi

Vučić više nema podršku u svojoj zemlji i u svom narodu. Blokade i blokaderi su puno uradili na promeni sistema ove zemlje koji tek dolazi.
Kako nije od znacaja? Ljudi koji treba da odgovaraju pred zakonom su iza blokada skolskog sistema, i daju sve od sebe da odrze takvo stanje da bi se izvukli od odgovornosti!
I jos jednom da napomenem , posto ocigledno ne umete da slusate.
Sistem se ne moze promeniti!!!

Hoćete da vam kažem najozbiljnije:

Kakav god Djitler bio i kakav ga imidž pratio ali njega sam sretala samog u gradu, češće blizu Autokomande, kako ide ulicom u društvu jedne starije gospođe, nije švaleracija u pitanju
bez gorila oko sebe i ikakvog obezbeđenja.

Bajčetinca Tomu i ovog na vlasti sam sretala isključivo sa 5 krugova gorila oko sebe i to dok su još bili opozicija, takoreći " narodski ljudi".

Pa svako nek izvuče zaključke kako hoće.
0FDAA57B-708B-480F-AD19-E6D4681C5BA3.jpeg

Imam dva pitanja:

Prvo, kako to da ste vi Ličani toliko autohtoni u Vojvodini da toliko hoćete da se otcepljujete (sam si se ovde predstavio, naravno ne nameravam da to ponavljam, ali prezime ti je 100% ličko), drugo , zbog čega se vi autonomaši toliko plašite Orbana?

ма ко су ти боокадери, imena, шта нуде, шта лажно обећавају...?
Anarhisti i neotitoisti planiraju ispunjavanje baš svih ciljeva svih okolnih nacionalizama a ostali glume njihove korisne idiote, to opravdavaju AV-ovim medijskim nastupima.

Back