"ALO" javlja: Blokaderski šamar opoziciji! Umesto privremene vlasti – traže punu kontrolu i vlast bez izbora do 2029!!!

da te informisem u demokratiji se osudjuju ljudi jedino ako tuzilastvo na sudu moze da dokaze neciju krivicu

ne funkcionise to kako ti glupo mislis
Ako nisi primetio, a nisi, osumnjičeni za teška krivična dela se hapse, određuje im se pritvor, i onda im se sudi. Dokaza je bilo, ali nije bilo volje da se ogavna antisrpska sps i srs bagra osudi.

vest na nivou one da je u oluji ubijeno 250.000 srba

ko cita i lozi se na to smece osim tihomira....

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...-njih-je-to-sjajna-vojna-operacija-video/vest

Blokaderski N1 naziva zločinačku akciju Oluja "vojno -policijskom operacijom", ali ide korak dalje i promoviše istu, iako je u njoj proterano i ubijeno preko 250.000 Srba!

a ne smeta im sto putin sto naziva rat u ukrajini ogranicenom vojnom operacijom gde je pobijeno koliko samo ruskih i ukrajinskih vojnika i civila.

Koštunica je namazano đubre. U mnogome doprineo atmosferi pred Đinđićevo ubistvo, kao i radikalski nepomenici.
A niko više nije uradio na uništenju Srbije od SPS i SRS, sve do sad, kad ih je SNS prevazišao.
Nista on nije doprineo. Izbacili su ih iz Skupstine jos 2001 i od tad su bili posebna stranka u okviru DOS. Nista se nije mesao, osim sto je imao svoju politiku, bez revansizma.

I bolje je tako jer naopako bi bilo da je bilo revansizma, bez suda i stvarne pravde. A bilo ga je u tim krugovima DOS-a, mimo Kostunice. Zato su i dozivljavani kao neokomunisti i narod ih ne namrzao brzo.

Isto tako i ovo sada. Ne moze bez suda i da se tera neka "revolucionarna pravda" i to jednostavno niko ne zeli, osim krajnje neozbiljnih likova.

Nista on nije doprineo. Izbacili su ih iz Skupstine jos 2001 i od tad su bili posebna stranka u okviru DOS. Nista se nije mesao, osim sto je imao svoju politiku, bez revansizma.

I bolje je tako jer naopako bi bilo da je bilo revansizma, bez suda i stvarne pravde. A bilo ga je u tim krugovima DOS-a, mimo Kostunice. Zato su i dozivljavani kao neokomunisti i narod ih ne namrzao brzo.

Isto tako i ovo sada. Ne moze bez suda i da se tera neka "revolucionarna pravda".
Mora.

Ne da ne mora, nego i ne sme. Jer to vodi u anarhiju i ponistava, urusava drzavu.
A sad država nije urušena? Primer: postoji stvorenje iz republike Srpske koje je bar 20 puta do sad pretilo "blokaderu" da će mu silovati dete pred njim i ženom, onda ženu, pa će da mu zakolje dete. Država ne reaguje na prijavljene pretnje. Samo taj primer. O kojoj državi ti pričaš?

Ako nisi primetio, a nisi, osumnjičeni za teška krivična dela se hapse, određuje im se pritvor, i onda im se sudi. Dokaza je bilo, ali nije bilo volje da se ogavna antisrpska sps i srs bagra osudi.

da je dokaza bilo tvoji zuti bi ih hapsili

od 2000te imate potpunu kontrolu pravosudja

blatis bez dokaza

krivo ti sto su radikali posteniji nego sto cete vi zuti.blokaderi ikada biti

svi znamo koliko ste vi krali, koliko ste fabrika vi unistili, koliko hiljada radnika oterali na ulicu bez posla

da je dokaza bilo tvoji zuti bi ih hapsili

od 2000te imate potpunu kontrolu pravosudja

blatis bez dokaza

krivo ti sto su radikali posteniji nego sto cete vi zuti.blokaderi ikada biti

svi znamo koliko ste vi krali, koliko ste fabrika vi unistili, koliko hiljada radnika oterali na ulicu bez posla
Radikali pošteni:hahaha::hahaha:

Šta mislite koliko je žvali još ostalo od života? Hoće li ga koknuti neko njegov? 🤔

Koliko je njih odgovaralo za bilo sta od 1988 do danas? Ni jedan, zasto mislis da ce se bilo sta promeniti? I koja institucija ce sprovesti te promene? Isti oni koji oslobadjaju divljake koji su unakazili devojku? Jos mnogo generacija ce morati da prodje da bi doslo do korenitih promena, a do tada ce razni "Milenijum-Alta" timovi da odavno prevedu svoje bogatstvo u legalne tokove.

A sad država nije urušena? Primer: postoji stvorenje iz republike Srpske koje je bar 20 puta do sad pretilo "blokaderu" da će mu silovati dete pred njim i ženom, onda ženu, pa će da mu zakolje dete. Država ne reaguje na prijavljene pretnje. Samo taj primer. O kojoj državi ti pričaš?
Drzava nisu samo nesavesni tuzioci i sudije.

Ali tacno je, treba otpustiti one tuzioce koji su potpisali da nece braniti drzavni poredak. Njima je to posao i oni moraju da ga brane, jer se onda desavaju i ovakve stvari kao sto si naveo.

Drzava nisu samo nesavesni tuzioci i sudije.

Ali tacno je, treba otpustiti one tuzioce koji su potpisali da nece braniti drzavni poredak. Njima je to posao i oni moraju da ga brane, jer se onda desavaju i ovakve stvari kao sto si naveo.
Policija je prva koja mora da reaguje, a ne reaguje jer je dotični stvor član sns, slikan u ćacilendu.

Ali ima ko da reaguje, jer je skoro snimio klip u kojem kuka i izvinjava se i obećava da neće nikad više.:per:

Sve vreme sam pisao - jedna vlada - jedan mandat,.. dok se ne uspostavi red i zakon, pa kad tu vladu smenimo,... lustracija. Da vidimo gospodo, odakle vam.
Nisu oni toliko glupi, 4 godine potpune vlasti bi im omogućilo da zavedu tvrdi apsolutizam pa da vladaju narednih 40-50 godina, kao Tito i komunisti. Njima bi to bilo u interesu, za razliku od svih ostalih.
Apsolutizam je već zaveo vaš Vučić. I potpunu vlast ste imali.Tito je gradio, a vi rasprodali.
:cross:

Revolucionari ne pokazuju baš nikakvih namera da dele plen sa bilo kim.
Plen ?
Vi to tako uzimate ? Plen ? Revolucionari ?

Ko je šupalj i sam zveči.

Policija je prva koja mora da reaguje, a ne reaguje jer je dotični stvor član sns, slikan u ćacilendu.

Ali ima ko da reaguje, jer je skoro snimio klip u kojem kuka i izvinjava se i obećava da neće nikad više.:per:
Ali valjda policija reaguje po nalogu tuzilastva u ovakvim stvarima?

Ne znam, mozda sam prenaglila sa ocenom, ali zaista neko u sudstvu (tuzilastvu) mora da zavede red. Jedni se pustaju kako hoce, drugi se pomiluju, pa ovo je samo da nam se sa strane smeju i cude sta to mi radimo i kakvu sudsku i svaku drugu vlast imamo?

To nije pravda, a zaista odaje i utisak nesredjene drzave.

Ali valjda policija reaguje po nalogu tuzilastva u ovakvim stvarima?

Ne znam, mozda sam prenaglila sa ocenom, ali zaista neko u sudstvu (tuzilastvu) mora da zavede red. Jedni se pustaju kako hoce, drugi se pomiluju, pa ovo je samo da nam se sa strane smeju i cude sta to mi radimo i kakvu sudsku i svaku drugu vlast imamo?

To nije pravda, a zaista odaje i utisak nesredjene drzave.
Ne, ne reaguje. Zato što je stvor član sns. Nije to jedini slučaj. Mogu da linkujem klip u kome preti silovanjem i klanjem deteta ali stvarno ne mogu to opet da slušam.

BLOKADERSKI ŠAMAR OPOZICIJI! Umesto privremene vlasti – traže punu kontrolu i vlast bez izbora do 2029!!!​

Opozicija nasela na trik blokadera: obećali im 16 meseci prelazne vlasti, a sada traže pun mandat od 4 godine. Bez izbora, bez garancija.

Ispostavilo se ono što su mnogi naslućivali – opozicija je još jednom nasamarena i ispala korisni idiot u političkoj igri samozvanih "blokadera". Mesecima je opozicionim partijama servirana slatkorečiva priča: „Vi nemojte da izlazite na izbore, podržite nas, mi ćemo pobediti, sprovesti reforme za 16 meseci – a onda će izbori koje ćete VI da dobijete. Samo da se strpite godinu i po dana, pa je vlast vaša.“

Ali sada – veliki preokret: blokaderi menjaju pravila! U Direktivu su uneli amandman kojim brišu „oročenu“ vlast i zahtevaju pun mandat od ČETIRI GODINE! Više se ne govori o privremenoj vlasti, već o „normalnoj listi“ koja će ostati do 2029. godine! I sve to šalju na usvajanje VSD-u, kao da je to sasvim logično.

Srbija od 2008. nije bila u težoj situaciji​

U obrazloženju navode da je „oročena vlast bila iluzija“ i da „nema šanse da se reforme sprovedu za 16 meseci“. I tako – svi koji su poverovali da će izbori brzo stići, sada su suočeni sa stvarnošću: izmanipulisani su.

Ključni razlozi koje navode:

Potrebno je više vremena za „izgradnju poverenja i institucija“

Opozicija je, po njima, previše slaba da preuzme vlast nakon 16 meseci

Nema para za nove izbore, SNS bi se mogao vratiti ako se požure

Ne znaju ni u kakvom je stanju država – „možda je kasa prazna“

Ogromni projekti kao Jadar i EXPO zahtevaju dugotrajan otpor

Nema garancije da će se kandidati povući kad treba – ko će ih naterati?

A najgore – i sami priznaju da je obećanje o ograničenju mandata zapravo bio marketinški trik da se opozicija navuče da odustane od izbora.

Da stvar bude gora, među redovima se oseća da planiraju da na vlast dođu i ostanu – bez izbora, bez odgovornosti, i bez političkog legitimiteta. Dok se opozicija bavi “dijalozima” i “dogovorima”, blokaderi im preotimaju celu priču.

Zato je sada jasno: opozicija je saterana u ćošak sopstvenom naivnošću, a blokaderi ustvari hoće da preuzmu punu vlast na četiri godine, uz sve poluge moći.

https://www.alo.rs/vesti/politika/1...igin=19&ayu_widget=29&ayu_post=17540800954588

Blokaderi bi da vladaju doveka...

Bez izbora, bez odgovornosti

Traze od opozicije da pristane na sopstveno samounistenje
Ovo je sve hipoteticki. Blokaderi sada imaju podrsku manje od 0,5 % populacije Srbije i sve vise opada. Kompletna opozicija sa sve blokaderima ne mogu da uzmu 5% .
SNS podrska je porasla prema najnovijim istrazivanjima na cak 80% glasaca. Glavni uzrok tome je netrpeljivost prema opoziciji i blokaderima .

Ovo je sve hipoteticki. Blokaderi sada imaju podrsku manje od 0,5 % populacije Srbije i sve vise opada. Kompletna opozicija sa sve blokaderima ne mogu da uzmu 5% .
SNS podrska je porasla prema najnovijim istrazivanjima na cak 80% glasaca. Glavni uzrok tome je netrpeljivost prema opoziciji i blokaderima .
Мислим да расту странке Нестора и Гајића и осталих десничара, СНС остаје на свом, жутаре су у расулу како и треба да буде. Студенти око 5-8%...моја процена...

Nema sta da dokazuje covek. Ti izlazis prvi sa optuzbama , prema tome ti si duzan da nesto dokazes i porkrepis dokazima svoje tvrdnje. Ne mozes samo nesto da pricas i onda da cekas nekoga da te ubedjuje u suprotno.
Evo , kreni od 2008 godine kada tvoji zuti potpisuju ugovor sa Rio Tintom i molim te citiraj nam klauzulu o prekidu ugovora i koliki je iznos penala koje Srbija sada mora da plati ?
Ako nisi siguran, daj objasni nam sta pise u ugovoru sa FIAT-om?

:rotf::rotf::rotf:
U soma evra, ako dokumentuješ podršku

Мислим да расту странке Нестора и Гајића и осталих десничара, СНС остаје на свом, жутаре су у расулу како и треба да буде. Студенти око 5-8%...моја процена...
Stidenti su ispod 0,5 %.
I ne mogu da budu studenti .pre svega to su punoletni gradjani sa zavrsenom srednjom skolom, zar se ne forsira prica o strucnom kadru da vodi drzavu? Ili ce i njima zavrsiti diplome ubrzanom procedurom bez skolovanja?

:rotf::rotf::rotf:
U soma evra, ako dokumentuješ podršku
Meni nije smesno. Pogresni potezi i akcije drogirane mase i poremecenih pojedinaca su ucvrstili SNS na vlasti. Uradjeno je suprotno od onoga sto je bilo u prvobitnom planu i reforma izbornog procesa je odlozena za najmanje deceniju. Prosto receno, zaglavili smo se u blato iz koga smo hteli da se izvucemo.
Meni sada tu nije jasno sta bi trebalo da mi bude tu smesno? Sto smo upravo izgubili jos jednu deceniju?

Meni nije smesno.
Znam, znam...
Pogresni potezi i akcije drogirane mase i poremecenih pojedinaca su ucvrstili SNS na vlasti. Uradjeno je suprotno od onoga sto je bilo u prvobitnom planu i reforma izbornog procesa je odlozena za najmanje deceniju. Prosto receno, zaglavili smo se u blato iz koga smo hteli da se izvucemo.
Meni sada tu nije jasno sta bi trebalo da mi bude tu smesno? Sto smo upravo izgubili jos jednu deceniju?
Ta tvoja neviđena statistika i svi vi botovi

Back