bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
bljutava kafa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala ti, samo kada je bila mlađa bila je lepša u licu od mene.. možda ima neke sličnosti.. friz?
Ubilo se za onu Paulinu temu kako prepoznati signale
I ti si lepa, ali me citava njena pojava podsetila na tebe. Telo i kosa najvise.hvala ti, samo kada je bila mlađa bila je lepša u licu od mene.. možda ima neke sličnosti.. friz?
A ako lajkujes svima? Kad sam bio moderator likeovo sam sve sto bih procitao :>P

Лепо је кад се неко и нас мученица сети!!!111!!1!I iskoristio bih ovu priliku,da pozdravim sve dame sa velkim grudima i poželim im lep i uspešan dan...
Najviše mi odgovara muzički ukus @☆Aždaha☆ i Srebrna Kraljica dok je bila.
čeka me tanjir klot pasulja Č![]()
Kakva kampanja za podizanje love za vojnu tehniku, znaci...jbga ljudi da nismo snimali ajhonom vec super duper ar camerom sa kacige od meleon dolara onda bi imali bi mozda snimili vanzemaljce.
Pa vi gospodo i dalje ulazite samo 2.01 trilion.Ванземаљске имају изгледа три вимена али због уштеда на прорачуну није довољно добро снимљено господо! Па ви сад гледајте шта ћете…
Има једна тета/сека на причаоници којој је то Г точка.![]()

skinuo sam se go do pasa, vruće

djes perfi
Pa taguj me brate, volim i ja paznju i crvste zagrljaje.napohone de si iebote braw
A brate apstiniram kolko je mogucnoЂе си Пешо! Анемоне дрма носталџи. Учини нешто!