Zla Beba
Elita
- Poruka
- 15.711
Žao mi je Maxo što to čujem, da li bi ti odlazak u banju šta pomogao?Ja vise ne mogu da se okupam bez pomoci zene, niti da predjem 10 metara uz krajnji napor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žao mi je Maxo što to čujem, da li bi ti odlazak u banju šta pomogao?Ja vise ne mogu da se okupam bez pomoci zene, niti da predjem 10 metara uz krajnji napor.
Jok, secer me sredio. Ne znam kako cu sutra do euromedika. Naglo mi se pogorsalo od pada od pre nedelju dana.Žao mi je Maxo što to čujem, da li bi ti odlazak u banju šta pomogao?
Kako da ti objasnim, nema to veze sa fizickom neaktivnoscu, nego sa timeNemoj to da pričaš,šta ne možeš bre,polako metar po metar,bitno je da si napolju i sa svojima
ubiće te zidovi,komp i fizička neaktivnost
Сети се тога следећи пут кад је будеш третирао као смећеi sad da nemam zenu, bio bih mrtav covek :>P
nurserke brate i mirna glava@
Сети се тога следећи пут кад је будеш третирао као смеће
Maxo čuvaj se druže , misli na sebe , a još više i zbog onih oko tebe koji te vole , slušaj šta ti supruga i dete savetujuJok, secer me sredio. Ne znam kako cu sutra do euromedika. Naglo mi se pogorsalo od pada od pre nedelju dana.

Stanje redovnoMaxo šta se dešava?
Mislis patronazna sestra? Pa zena brine :>Pnurserke brate i mirna glava
Imam vise srece nego pameti :>P@
Сети се тога следећи пут кад је будеш третирао као смеће
svaka cast al ne bih se ja uljuljkivao....Mislis patronazna sestra? Pa zena brine :>P
Sto mislis tako?svaka cast al ne bih se ja uljuljkivao....
radila mi o glavi i dok sam bio zdrav sta da ocekujem kad sam bolestanSto mislis tako?
Pa voli me, sacuvala mi glavu :>pradila mi o glavi i dok sam bio zdrav sta da ocekujem kad sam bolestan
До жена је, сигурна сам.imo si srece ja srece sa zenama nemam
Lako je kad si zdrav
Imo sam, uglavnom zbog toga sto sam skot :>pimo si srece ja srece sa zenama nemam