Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mora da vozi retardiranog brata, do Jagodine za operaciju kuka. A brat na intelektualnom razvoju 10 godiišnjeg deteta. moja Lola sa 12 ga je prerasla.
a ima 58 godina. Ne verujem da je ikad imao žensku, krajnji domet je da se slika sa nekom.

i sad, dodje kod nas legne u bračni i ko mladju sestru je češe po leđima. Reko povuci ručnu, jel tebi to normalno?
Morao sam da mu udarim limit, kad mora da ode, da može da se spava. i tako liku od 58 godina, otac od 86
glumi tatu, kuva mu ko bebi. Krajnji domet je da priča kako slaže palete u maksiju, i oduševljava se time.
High end mu je Vučić i Šešelj. I sad, kad tast, umre, najebo sam..

Ja sam sa ex bracama lako, vecinom. Ee ee eee i to je to.
Ali sestre sto smore. A obicno budu neke isprazne, ambiciozne i moras da ih trpis i njihove price o nekim preduzetnicima i privatnicima. I kako oni to. Ovaj ima firmu, ovaj prodaje heftalice i zaradio meleone, ovaj uspesan dokta.. Ijeebote oladi 3 sata pricas o peri miki ziki
I jos te pozove na cajanku gde su njene drugarice, iste kao ona i onda tabor ocajnih i iluzornih udavaca. Da poludis. I svaka na kreditu. Ne moze to skupi pare, ko da se sutaju u vene. Kredit za kuhinju, kredit za stan, potrosni kredit za ovo, za ono, moj muz ima visok pritisak, ne pazi se jede masno.

to je uvek dobra ideja
Uhhhhh
Oh No 90S GIF by Acorn TV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back