Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.336
Prepuruka:Uzeti svako jutro kašikicu meda i čuvarkuće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanalje se čuvarkuća i stavi se u teglu meda 400gr.Sto cuvarkuce?
Dobro, ali zasto je dobro jesti cuvarkucu ujutru s medom? Ja ne doruckujem, ali nekad uzmem na pr tahini s medom. Tahini je prepun vitamina.Sanalje se čuvarkuća i stavi se u teglu meda 400gr.
Imunitet.Dobro, ali zasto je dobro jesti cuvarkucu ujutru s medom? Ja ne doruckujem, ali nekad uzmem na pr tahini s medom. Tahini je prepun vitamina.
Dobra je casa tople vode, da pokrene zeludac. I td..
Aha. Zajebane su ove promene vremena, ja se probudih grlo pecka, naprskah propolisovim sprejom.Imunitet.
Moja mama je uzela terapiju od Jugoslava Momčilovića.Aha. Zajebane su ove promene vremena, ja se probudih grlo pecka, naprskah propolisovim sprejom.
znači to je magijski napitak!Sanalje se čuvarkuća i stavi se u teglu meda 400gr.
Jača imunitet.znači to je magijski napitak!
Molim detalje, kako bi lakše stupili u kontakt.oprez !
odredjene forumasice se muvaju po temama i vijaju naivne forumase u cilju da ih iskoriste ... uskoro opsirnije
![]()
Antipsihotik blokira moždane ćelije i zatupljuje teinače, antipsihotik je savršeno kontraceptivno sredstvo, jer ne možeš da ejakuliraš. Kad hoćeš da praviš dete, samo se skineš sa toga
dok ne počne sperma ponovo da ide... za žene, ne pravi se jajna ćelija, pa ni one ne mogu da zatrudne.
Cena je mnogo slabiji orgazam.
Tačno. To je hemijska sprava za mučenje, no ima kontraceptivnu ulogu.Antipsihotik blokira moždane ćelije i zatupljuje te