Alo, alo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Screenshot_20230611-172536~2.png

mozgalica , ovde treba da radi mozak

prvo sam joj malopre rekao da je odvratna i da je mrzim, a onda smo se posle ljubili i grlili. ******, ne znam šta mi bi Č:P
što bre odvratna,kakva bre mržnja a živiš sa njom
daj bre malo pozitive,romantike,ljubavi...
volim te ko prvog dana,ti si mi kao cvet ruže koji nikad ne uvene,tvoje oči se sjaje kao smaragdi tek izvađeni iz mora,bez tebe ne mogu nikad da se napijem,kao kad smo zajedno itd...

što bre odvratna,kakva bre mržnja a živiš sa njom
daj bre malo pozitive,romantike,ljubavi...
volim te ko prvog dana,ti si mi kao cvet ruže koji nikad ne uvene,tvoje oči se sjaje kao smaragdi tek izvađeni iz mora,bez tebe ne mogu nikad da se napijem,kao kad smo zajedno itd...
Provalio sam, kad sam odvratan prema njoj, onda mi se šlihta, a kad imam pristup cico maco kuco, onda se osili Č:P
Evo danas ona pere sudove, a ja je hvatam za sise ČP

i ja njoj, a ona meni, daje srce preko smajlija Č:P. Baš mi lepo ima da zajedno umremo Č:Pđ
[ 13 June 2023 06:37 ] ⁨Naja⁩: Kafa, mir i tisina
[ 13 June 2023 06:37 ] ⁨Branimir Maksimovic⁩: volim te
[ 13 June 2023 06:37 ] ⁨Naja⁩: Sticker Message

I sad da ispričam o jednoj doktorki iz ztk. Ona 30 ja 24. I sad spopadala me žestoko, vozila kući, nisam mogao da živim od nje.
I nikako nisam hteo seks sa njom, jer je napravila jednu grešku: rekla da strašno voli analni seks. I znao sam da će to
da mi traži, i zbog toga mi bila odvratna. Odahnuo sam kad se otselila za Kanadu, inače bih morao da dam otkaz Č:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back