bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Pročitaj šta sam odgovorio zloj bebi u sensejijevoj temi o smanjivanju....Merio negde, ili samodijagnoza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pročitaj šta sam odgovorio zloj bebi u sensejijevoj temi o smanjivanju....Merio negde, ili samodijagnoza?
Nije bas drugarski da ma saljes od teme do teme.Pročitaj šta sam odgovorio zloj bebi u sensejijevoj temi o smanjivanju....
Pa ne mogu svima da ponavljam ČNije bas drugarski da ma saljes od teme do teme.Nema veze.

Nemam ni nokte ni novce

To me pali. Ima veštački za 20 evra mesečno, moja žena je stavljala ČNemam ni nokte ni novce

Ona je prirodna, nije učila iz filmova Čjel ti stavlja pingpong lopticu?

Voli i da udari, ali pošto ne pokazujem strah, onda to ne radi Čznači klasično pičkara i grdi okej

Moderatori mu dozvoljavaji verbalni proliv ovde, a kad krenes da ga trpas tebi prete poenima.A covek otkrio internet juce
moraš da naučiš razliku izmedju direktnog vredjanja i iskazivanja mišljenja (ma koliko nepopularno bilo)Moderatori mu dozvoljavaji verbalni proliv ovde, a kad krenes da ga trpas tebi prete poenima.
Ti koji imaš lažnih naloga kao čarapa, dakako nijesi neko ko može da priča o tome šta je proliv, šta je moralno.Moderatori mu dozvoljavaji verbalni proliv ovde, a kad krenes da ga trpas tebi prete poenima.