ljubota
Veoma poznat
- Poruka
- 12.290
A i svima ostalima, al to čisto radi reda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj da me pogrrsno shvatis, ali ne uzimam za ozbiljno ni sa slikama ni bez.Kako ti sad izgledaju oni one kako ti izgledaju one osobe sa slika forumaša što ne smeju da se slikaju i postave svoje slike.Ili postave sliku na dva minuta.
Šta misliš o njima?
Uzimaš li sebe za ozbiljno?Nemoj da me pogrrsno shvatis, ali ne uzimam za ozbiljno ni sa slikama ni bez.
Vidi, ne ide to tako. Ovo je forum, nije radno mesto. Ne zelim da uzimam ni sebe ni druge preterano za ozbiljno, jer ovo treba da bude pre svega zabava brate! Za ba va! Nismo dosli da se zenimo. A i da jesmo opet bi mi na prvu loptu bila zabava u prvom planu. Sta bi mi trebao neuzbudljiv, preozbiljan smor od zene sa kojom ne mozes da se nasmejes i opustis? P to je lose brate? To je kao glavu na panj da si stavio.Uzimaš li sebe za ozbiljno?
Retoričko pitanje.
Ljude ni u realnom životu ne možeš da uzmeš za ozbiljno,najčešće.
Čemu služi forum?Vidi, ne ide to tako. Ovo je forum, nije radno mesto. Ne zelim da uzimam ni sebe ni druge preterano za ozbiljno, jer ovo treba da bude pre svega zabava brate! Za ba va! Nismo dosli da se zenimo. A i da jesmo opet bi mi na prvu loptu bila zabava u prvom planu. Sta bi mi trebao neuzbudljiv, preozbiljan smor od zene sa kojom ne mozes da se nasmejes i opustis? P to je lose brate? To je kao glavu na panj da si stavio.
U krajnjem slucaju, zamisli Darte da ozenis odavde forumasicu sa kojom si osnovu te veze zapoceo sa:
https://voca.ro/1W0ORCu4JnkK
Za zabavu i razgovor. Ljis pogotovu.Čemu služi forum?
Šta je forum?
Da pogledamo to ovako.Za zabavu i razgovor. Ljis pogotovu.
Sta si mislio cemu sluzi?
Da ce na politici doci do kosovskog resenja?
Ako kazem da je forum zezanje, ne znaci da nema izuzetaka. A ako ona iskljucivo trazi savete za trudnocu po forumima, ona je debilana.Da pogledamo to ovako.
Evo recimo.
U ovom trenutku u krugu od 5km oko tebe ima barem tri devojke sa neželjenom vanbračnom trudnoćom.
I one su sebi u problemu.
Jedna od njih dođe na ovaj forum i otvori temu Trudna sam šta da radim.
Bla bla.
I onda je dočekaju spam debilana i glupost.
Da stvar bude još gora.
Druge dve sutra guglaju i naiđu na temu u nadi da će pročitati nešto pametno naiđu na spam debilanu i glupost.
o kakvim to devojkama tiDa pogledamo to ovako.
Evo recimo.
U ovom trenutku u krugu od 5km oko tebe ima barem tri devojke sa neželjenom vanbračnom trudnoćom.
I one su sebi u problemu.
Jedna od njih dođe na ovaj forum i otvori temu Trudna sam šta da radim.
Bla bla.
I onda je dočekaju spam debilana i glupost.
Da stvar bude još gora.
Druge dve sutra guglaju i naiđu na temu u nadi da će pročitati nešto pametno naiđu na spam debilanu i glupost.
Ja nisam rekao da isključivo traži.Ako kazem da je forum zezanje, ne znaci da nema izuzetaka. A ako ona iskljucivo trazi savete za trudnocu po forumima, ona je debilana.
po forumu devojke traze iskrene savete iskrenih momaka za iskrene igrarije za mladje i starijeJa nisam rekao da isključivo traži.
Razumeo si me savršeno šta sam hteo da kažem.
Ja se opuštam i zezam u realnom životu sa realnim ljudima.Vidi Darte, da bi se opustio i zezao, to ne znaci da treba da spamujes. Ima i drugih vidova zezanj. Znas? Ju no?
Pa ne znam sta si milsio? Koja budala trazi savete za nezeljnu trudnocu po forumima i to pogotovu na pdf-u ljubav i seks?Ja nisam rekao da isključivo traži.
Razumeo si me savršeno šta sam hteo da kažem.
Žene nikada ne daju dobre i pametne savete drugim ženama.Vidi, moze da ode i na anu forum. Tamo su sve ozbiljne. Mogu misliti kakve savete ce tamo tek da dobije. hahahaha
Primer.Pa ne znam sta si milsio? Koja budala trazi savete za nezeljnu trudnocu po forumima i to pogotovu na pdf-u ljubav i seks?
Pa imao si temu s tim pucanjem kite. DObio je odgovore. Vecina ga je cak dobro savetovala, ala: Idi kod le- ka- ra.Primer.
Prvi mi je pao na pamet.Gledam u svoju trudnu ženu i pijem kafu.
Može bilo šta.
Pukla mi kožica na penisu.
Eto.Može.To.
Bilo šta.
Sem na Zdravlju sve ostale teme i pdfovi su đubre izuzev Zabave koja i služi tome o čemu govoriš