Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.944
ma super su nam MaxoJos prica, stici ce tvoju :>P

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma super su nam MaxoJos prica, stici ce tvoju :>P
Evo, zavrsila sat i 20, ipak nije sustigla tvoju zenu :>Pma super su nam Maxo![]()
Te, imas dve kesice ljuto i zacin i to u vodu podgrejes pa ubacis nudle, kuvas 3 minuta.jel prodaju kod nas one nudle u kutiji samo ih podgrejes?
da, znaci smor.Te, imas dve kesice ljuto i zacin i to u vodu podgrejes pa ubacis nudle, kuvas 3 minuta.
Moras da budes u dobrim odnosima sa njenim, ali nikako da ne zivis sa njima. Dakle ono, posete i to.Zamisli Maxo da imamo ovakav glas? Samo zacvrkuces. Ja bih stvarno to radio. Na terasu i svako jutro, nek se njeni i mama i tata ljute, jer im se cerka odmah digla iz kreveta (a oni je inace bude po pola sata). bole me brige, tjiju tjiju ja dozivam...radim svoj posao.
Ma brate oteo bih je poletela bi zamnom i njeni bi bi se pomirili s time: sto jes jes mali ima glas ko slavuj.Moras da budes u dobrim odnosima sa njenim, ali nikako da ne zivis sa njima. Dakle ono, posete i to.
Pogodila te pesma, pa zato.Kako se skinuti sa Pesme bez da se navučeš na drugu sličnu
Zbogom, oko moje, zbogom ljubavi
Nemoj da te brinu moje ludosti.
...
znaš da napolju vjetar srce para
Znaš da nemaš nikog ko će da ti prašta
Znaš da ponosan važi za ludaka
A ti ne vidiš.
Ako se posvadjas sa tazbinom, a zivis kod nje gadno je. Jednom je tast rekao, uzimam cerku nazad, al je bio samo gost, pa je mogao da ga duva.Ma brate oteo bih je poletela bi zamnom i njeni bi bi se pomirili s time: sto jes jes mali ima glas ko slavuj.
Nisi.maxo, znaš šta je mister napokon jednom uradio, namerno dakako, jesam ti pričala?
bili mi na nekoj temi i on ladno kaže meni da je gay
Auh.bili mi na nekoj temi i on ladno kaže meni da je gay
jooj brateAko se posvadjas sa tazbinom, a zivis kod nje gadno je. Jednom je tast rekao, uzimam cerku nazad, al je bio samo gost, pa je mogao da ga duva.
Kaze ona, pa ne moze, nisi me ti ni dao :>P
O da.