kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Probao sam i taj. Ne radi. Bar kod mene.
Zatim sam probao još 5-6-7 komada, dok sam našao neki koji djelimično obavlja posao
Hvala u svakom slučaju![]()
@nevernabeba
avidemux ,on potencijalno ne vidi h264 , mora najnoviju verziju da tražite
(u slučajevima linux distribucija , u njima su "stock" verzije programa i obično je neka prethodna
od avidemuxa )
El ima neko link za spustanje besplatnog programa Sound Forge ili bilo cega slicnog za snimanje glasa tako da se jasno razume sta se govori, a sa sajta na kome ne mora nista da se lajkuje i na kome ne mora da se daje dozvola za pristup licnim informacijama na fb i gde ne mora da se upisuju oni glupavi podaci iz spiska zemalja na kome ima bokte i somalije i shiptarije, a nema Srbije? Mmcu im diskriminatorsku kad za svaki debilni program moram da zivim bilo gde osim u Srbiji.
Aj dešifruj taj post
Potreban ti je program za snimanje sa mikrofona? Vrati se par strana unazad na ovoj temi i pronađi Audacity![]()
Hvala ti. Ma skinula sam Sound Forge trial verziju i kad je trebalo da udjem u nju, trazeni su podaci ovi ili oni, a Srbije nema na spisku zemalja medju tim podacima i onda nisam mogla da ga koristim jer ako stavim neku bilo koju drugu zemlju, ne znam njihove one tamo zip kod i sl. Ovaj Real Player sam imala pre, ali mi je mnogo tezak program pa mi greje komp, a nije mu dobar zvuk kad se pusti. Odoh na tu temu koju si predlozio.![]()
Ovo je tema za freeware softver... Za te "akcije" mozete otvoriti novu temu i ostavljati linkove ka njima...![]()