All freeware

Free Video Cutter

freevc01.jpg

freevc02.jpg

VIEW & DOWNLOAD >>> http://www.freevideocutter.com/

Dropbox 1.1.28

Dropbox je najlakši način da skladištite, sinhronizujete i razmenjujete fajlove online. Ovaj servis nudi skladištenje do 2GB sadržaja online besplatno, dok ukoliko se odlučite za neki od plaćenih servisa, onda vam je na raspolaganju 100GB skladištenog prostora. Možete da sinhronizujete fajlove svake veličine i tipa, da sinhronizaciju vršite na Windows, Mac i Linux računarima. Takođe, automatski se vrši sinhronizacija kada se novi fajlovi ili promene detektuju. Pri razmeni fajlova deljeni direktorijumi omogoućavaju da nekoliko ljudi sarađuje na setu fajlova, pri čemu možete trenutno videti šta su drugi korisnici izmenili.

dropbox-screenshot-03.png

File size / license: 15.42 MB / Freeware

DOWNLOAD LINK:
http://www.filehorse.com/download-dropbox/

@nevernabeba
avidemux ,on potencijalno ne vidi h264 , mora najnoviju verziju da tražite :think:
(u slučajevima linux distribucija , u njima su "stock" verzije programa i obično je neka prethodna
od avidemuxa )

Microsoft Games for Windows 3.5.0050.0 - 70.43MB (Freeware)

micgfw01.jpg

Microsoft and some of the gaming industry's biggest names have worked together to make the gaming experience on Windows better than ever. And Games for Windows is the result. The Games for Windows brand on games means four key things:

Quality. Games for Windows branded titles undergo extensive testing, and not just by the publisher. Microsoft also invests in quality checking each title to ensure they meet performance and reliability standards.

Compatibility. Games for Windows branded titles work on Windows XP, Windows Vista, and Windows 7-based PCs, including both 32 and 64 bit editions.

Safety features. You can be confident that any title carrying the Games for Windows brand supports parental controls and family settings features in Windows Vista and Windows 7.

Easy to Play. Games for Windows branded titles are easy to install, find and remove, especially in Windows Vista and Windows 7.

micgfw02.jpg

Download >>> http://www.filehippo.com/download_microsoft_games_for_windows/

El ima neko link za spustanje besplatnog programa Sound Forge ili bilo cega slicnog za snimanje glasa tako da se jasno razume sta se govori, a sa sajta na kome ne mora nista da se lajkuje i na kome ne mora da se daje dozvola za pristup licnim informacijama na fb i gde ne mora da se upisuju oni glupavi podaci iz spiska zemalja na kome ima bokte i somalije i shiptarije, a nema Srbije? Mmcu im diskriminatorsku kad za svaki debilni program moram da zivim bilo gde osim u Srbiji.

El ima neko link za spustanje besplatnog programa Sound Forge ili bilo cega slicnog za snimanje glasa tako da se jasno razume sta se govori, a sa sajta na kome ne mora nista da se lajkuje i na kome ne mora da se daje dozvola za pristup licnim informacijama na fb i gde ne mora da se upisuju oni glupavi podaci iz spiska zemalja na kome ima bokte i somalije i shiptarije, a nema Srbije? Mmcu im diskriminatorsku kad za svaki debilni program moram da zivim bilo gde osim u Srbiji.

Aj dešifruj taj post:)

Potreban ti je program za snimanje sa mikrofona? Vrati se par strana unazad na ovoj temi i pronađi Audacity:ok:

Aj dešifruj taj post:)

Potreban ti je program za snimanje sa mikrofona? Vrati se par strana unazad na ovoj temi i pronađi Audacity:ok:

Hvala ti. Ma skinula sam Sound Forge trial verziju i kad je trebalo da udjem u nju, trazeni su podaci ovi ili oni, a Srbije nema na spisku zemalja medju tim podacima i onda nisam mogla da ga koristim jer ako stavim neku bilo koju drugu zemlju, ne znam njihove one tamo zip kod i sl. Ovaj Real Player sam imala pre, ali mi je mnogo tezak program pa mi greje komp, a nije mu dobar zvuk kad se pusti. Odoh na tu temu koju si predlozio. :)

Hvala ti. Ma skinula sam Sound Forge trial verziju i kad je trebalo da udjem u nju, trazeni su podaci ovi ili oni, a Srbije nema na spisku zemalja medju tim podacima i onda nisam mogla da ga koristim jer ako stavim neku bilo koju drugu zemlju, ne znam njihove one tamo zip kod i sl. Ovaj Real Player sam imala pre, ali mi je mnogo tezak program pa mi greje komp, a nije mu dobar zvuk kad se pusti. Odoh na tu temu koju si predlozio. :)

Htio sam da ti pošaljem link za Sony Sound Forge / SoundForge Pro 10.0 32|64Bit a ti ne primaš privatne poruke...

Neo Paint

May 9, 2011

NeoPaint is a full featured artist’s studio for Windows that’s easy-to-learn, powerful and fun! It’s simple enough for beginners yet packed with powerful features and advanced tools. NeoPaint makes it easy for business and home users to touch up photographs and create great looking graphics for desktop publishing, presentations and the Internet!

NeoPaint supports Animated GIF, JPEG, PNG, BMP, ICO, PCX, TIF and more. Includes many paint and photo retouching tools, natural media and custom brushes, 2D/3D shapes, soften, sharpen, red-eye, special effects, masking, textures, color separations, stamps, multi-level undo, rulers, grids, gradients, image browser, screen capture and more.

System Requirements: Windows ALL

File Size: 6.39 MB

Price: The program is available for 45$, but it will be free for our visitors as a time-limited offer.

NeoPaint is available as a Giveaway of the day! GOTOVO..:sad2:..

Vreme za FREE instalaciju
isteklo je danas 10.05.2011 u 09:00h... Sledeći put budite ...BRŽI...;)

LINK >>> http://www.giveawayoftheday.com/neopaint/

Poslednja izmena:
Bandicam

May 10, 2011

Bandicam allows you to record high-quality Game and Desktop videos with less Lag/CPU/HDD usage. You can record WOW, Minecraft, iTunes, YouTube, PowerPoint, Webcam, Skype, Video chatting, Streaming video and desktop screen without lagging.

Bandicam can record video at resolutions up to 2560×1600 in high quality (1080p full HD video can be made) and you can upload the recorded file to YouTube without converting – the recorded file size is extremely smaller than other software (1/20). Due to Bandicam supports AVI 2.0, the maximum file size is unlimited as long as the local Hard Disk has free space available (Over 7days recording).

System Requirements: ....... Windows XP/ Vista/ 7

File Size:............................. 5.74 MB

Price: ..................................The program is available for $39, but it will be FREE for our visitors as a time-limited offer.

Bandicam is available as a Giveaway of the day! GOTOVO..:sad2:..

Vreme za FREE instalaciju isteklo je danas 11.05.2011 u 09:00h... Sledeći put budite ...BRŽI...:ok:

LINK >>> http://www.giveawayoftheday.com/bandicam/

Poslednja izmena:

Back