Astorela
Primećen član
- Poruka
- 872
Zenka ti je prelepa!
Javila sam decku da imas zenku za parenje, ostalo na priv.
Javila sam decku da imas zenku za parenje, ostalo na priv.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)

Aljaski malamut (Alaskan Malamute FCI: 5.1 - 243) (diskusija o standardu rase)
ALjASKI MALAMUT - snezna lokomotiva! (I) (razmena iskustava vlasnika malamuta - stara tema)
ALjASKI MALAMUT - snezna lokomotiva! (II) (razmena iskustava vlasnika malamuta - nova i aktivna tema)
Aljaski malamut (Alaskan Malamute FCI: 5.1 - 243) (razgovor o standardu rase)
ALjASKI MALAMUT - snezna lokomotiva! (razmena iskustva vlasnika - stara tema)
ALjASKI MALAMUT - snezna lokomotiva! [II] (razmena iskustva vlasnika - nova i aktivna tema)
Na svim slikama je isti pas, samo sto je razlika izmedju prve i poslednje slike dve godine i par meseci (plus nekih cetrdesetak kg, i toliko pa jos malo vise cm)
Alfa ima 2 godine, 4 meseca (ost 18/09/2004) Ja nemam nista protiv prijateljenja
, samo mislim da su Ava i Alfa u nekom daljem srodstvu, ali treba videti u koliko daljem...
).
). Malamuti su 'konji pseceg sveta'.
). O inteligenciji ne bih, ali je cinjenica da su i jedni i drugi neverovatno inteligentni, i tri puta toliko tvrdoglavi
, samo ne predstavljaju potencijal za izlozbe, ali su za prijatelja opet savrseni :wink: Samojedi nose rep zabacen na ledjima, dok rep kod haskija u kretanju treba da prati liniju tela, ali vrh ide u nastavku tela, kao kod lisice, a ne povijen prema glavi.
)