Alija Izetbegovic-Najveci zlocinac rata u BiH

nesha taxista:
Ako sam rekao da niko neće u tu vašu priču verovati, makar i bila tačna, lepo sam objasnio i zašto, pa nećete me valjda ubeđivati da su svaki dan više stotina puta bombardovali sami sebe?

Nisu, ali niko danas i ne spominje sva ta bombardovanja o kojima ti govoriš.
Govori se samo o "najbitnijim" - Markale - namešteno. Dubrovnik - uglavnom namešteno (gorele su mahom automobilske gume za potrebe specijalnih efekata CNN-a i BBC-a.
I na kraju čuveni "masakr" na KiM u režiji - ma znaš već koga. Čudi me da noćas nije dobio Oskara...

DraGo70:
Nisu, ali niko danas i ne spominje sva ta bombardovanja o kojima ti govoriš.
Govori se samo o "najbitnijim" - Markale - namešteno. Dubrovnik - uglavnom namešteno (gorele su mahom automobilske gume za potrebe specijalnih efekata CNN-a i BBC-a.
I na kraju čuveni "masakr" na KiM u režiji - ma znaš već koga. Čudi me da noćas nije dobio Oskara...

Bas cudno,sinoc sam bila sa nekim ljudima iz Dubrovnika,lazu oni ,lazu sarajlije,samo "nebeski" narod govori istinu i to izrodi tog naroda,nije sav narod los,ne daj Boze.

samomama:
Bas cudno,sinoc sam bila sa nekim ljudima iz Dubrovnika,lazu oni ,lazu sarajlije,samo "nebeski" narod govori istinu i to izrodi tog naroda,nije sav narod los,ne daj Boze.

U stvari kada malo bolje razmislim ONI govore istinu.
Istina je (svojevremeno se pričalo) kako su Srbi u BiH silovali 200.000 Muslimanki.
Istina je i ono za Markale.
A vozila sa TV ekipama, dve ulice dalje su se tu "slučajno" zatekla - svih 5 kola koja su postojala u Sarajevu u to doba...
A Dubrovnik. Ma i to je istina, jeste da su neke od silnih crkava koje su pominjali tokom bombardovanja volšebno obnovljene i restaurirane preko noći, ali šta ćeš - vredni su Hrvati, a možda barataju i nekom magijom... ;)

giovaniI:

Citat iz Alijinog dnevnika:
Kako je lepo bilo za vreme Tileta, bez problema smo ove vlahe i srpske 'varvare' držali pod kontrolom, a vidi ih sada, čak nam se i tu neki trećerazredni psihići prete za govornicom........

mislim da ću morati pozvati u pomoć svoje prijateljske islamske zemlje da nam pošalju nekoliko desetaka 'iljada mudžahedina da stvari opet stavimo pod kontrolu....

Jedino me brine, ako se odvojimo od matice Srbije, ko će one 'varvare' istočno od Drine držati pod kontrolom, neće Slovenci, neće Hrvati, šipci su poterani u svoj rezervat.....eh, teška vremena za 'demokratski' Balkan:):):)

Back