brera
Aktivan član
- Poruka
- 1.467
pojavio se klub ljubitlja alfi kao i njihov sajt www.arcs.org.yu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jomini:Ja sam čuo da je jak kao zemlja (oko 140ks) i da se potpisuje na gas u trećoj. A isto tako da niko ne ume da ga našteluje kako valja (ako bude potrebe naravno).

HEMI 426:
Ovo pod 1. je 100% tačno a pod 2. bi se reklo da Smeh ima ukusa... :wink:smeh:Kad smo kod Alfica...
1. Meni je Alfa - Alfa kad je crvena :wink:
2. Kad smo kod omiljenih - ova je po mom ukusu 100%![]()
![]()
![]()
ops:
Imap si juniorku 1300 GTA!???? Sta se desilo,gde je sada...... :shock: :shock: :shock:Espanol:Evo i moje omiljene. Imao sam je...![]()
![]()
interesantan izbor :wink: Daaaaaa, smeh se zaista ističe izborom... :wink: Gde li samo nalazi tu egzotiku?SashaAR:![]()
![]()
interesantan izbor :wink:
Posedovanje Alfe nije uslov da bi bio clan kluba ili da bi dosao na okuplanje(a).Bitno je da si simpatizer.... 8) :wink:
Paaa... recimo da ima ko da joj pokaže i nepogrešivo pogodi ukus! :wink:Espanol:Daaaaaa, smeh se zaista ističe izborom... :wink: Gde li samo nalazi tu egzotiku?SashaAR:![]()
![]()
interesantan izbor :wink:
Posedovanje Alfe nije uslov da bi bio clan kluba ili da bi dosao na okuplanje(a).Bitno je da si simpatizer.... 8) :wink: