Alfa Romeo

evo jos jedne alfice koju bih rado pronasao ( bilo ih je ) i jos radje posedovao...

AlfaRomeoGiuliaSpyder265j5w10d100.jpg

Posto se blizi okupljanje(12.06-nedelja) samo da podsetim da se skupljamo na velikom parkingu ispred novosadskog sajma od 12-13:30,a tada krece voznja ka fruskoj gori i restoranu u kome ce se druzenje nastaviti.Za sada je prijavljeno oko 40 Alfista :wink:

Samo da se naglas izjadam Alfistima... ovih dana sam gledao kupiti neko vozilo, a pošto nisam imao pojma šta bih tačno uzimao (osim da je lepo i pouzdano), oko sam bacio na Alfu 156. E sad, od svih čujem samo horor priče o njenoj (ne)pouzdanosti, koje sam manje-više odbacivao... mađutim, ovog vikenda bio sam u Nišu, i uz put videh DVE 156-ice, jedna stoji pored puta sa otvorenom haubom (loš znak!) a u povratku videh drugu koja je bila zakačena za neki Opel koji je bespomoćnu vuče. U Beogradu videh treću pre neki dan, ide auto napred a ležerno su mu upaljena svetla za rikverc. Opet loš znak!

Šta raditi? Razum ili emocije? Ne mogu da verujem i dalje da ću morati da se odreknem ovog prelepog izbora zbog takvih problema, još se nisam 100% odlučio a pare naravno svrbe da se što pre potroše... :?

Ne znam sta da ti kazem.Ti sto o Alfama pricaju, kako ti kazes, "horor price" su mi jako poznati i ne zavredjuju da ih spominjem :wink: Da ti ja ne bi pricao price iz druge-trece ruke,dodji na Alfa forum gde ces dobiti prave informacije o manama i vrlinama 156-ce.
Pozdrav

Saša, hvala ti za trud. Gledao sam forum, ima veoma zanimljivih tema ali ne videh da ima previše informacija baš o 156-ici? Moram postaviti novu temu tamo pa da vidim kakva su mišljenja! (Mada mi se čini da tamo ima više onih koji bi svoju Alficu hvalili po svaku cenu :-) )

JoeOK:
I ja jednu 156-icu video kod mog majstora prosle godine u aprilu...i danas bio a ona jos uvek stoji tamo,kaze gazda se odrekao.Lep auto,ali ...bez uvrede alfisti.
Gde je taj majstor? Ako bi mogli dobiti dil za dve Alfe po ceni jedne bilo bi sjajno. Znaš ono, jednu voziš dok je druga na popravci... :-)

Šala, naravno da je u pitanju i sreća, jer neki ljudi baš nemaju iste, kao na primer ja. Uzmem od kolege Peugeota 306, parkiram ga preko noći ispred zgrade i od svih 300 kola na parkingu baš nju neko zvizne. Krenem da je vozim kod majstora da vidi šta može da uradi, u sred puta mi pukne poluosovina. Rezultat, mogao sam kupiti solidnog jugića za pare koje sam dao na popravku tuđeg auta. Zato sad pazim... :-) A da je Alfa lepa, stvarno jeste...

Pozdrav svim ljubiteljima Alfe. Nisam simpatizer italijanskih automobila mada moram da priznam da ima dobrih masina. Inace dobru alfu ima Bata sa Top fm-a, provozao me je jednom prilikom i moram da priznam da je mrak. Upitanju je stariji model ali ne znam tacno ime tj koji je model.

Back