Alfa i beta muskarac / zena

To je relativno šta je za koga alfa muškarac ili žena.
Za mene je to muškarac koji ima brilijantan um. Ne samo u smislu inteligencije nego nečeg šireg a što obuhvata specifično sagledavanje sveta oko sebe.
On ne mora a često i nije upadljiv u onom smislu da skreće na prvu loptu pažnju.

Poslednja izmena:
Kako izgleda, tj. kakve su karakteristike alfa / beta muskarca ili zene?
Koji vas privlace vise i zasto?
Kako vi kategorisete sebe, ako kategorisete?

Za ove alfa ženke bih rekao ili da su bi lezbo ili da su totalni aseksualni tipovi.
Ne znam kako bih sebe kategorisao. U nekim stvarima sam alfa u nekim ne. Od prilike, imam svoju teritoriju i u to se niko ne meša.

paaaaa karakteristike alfa ženke su bivalentne, odnosno zavisne od okoliša njenog i u šta se ortakinje istripuju
i naravno blentavi pajseri koji padaju na jeftinu propagandu

naravno, alfa ženka neće uvek imati sigurnu prođu na prvom mestu kod svih muškaraca jer neki smo nezainteresovani za jeftin epp
drugim rečima, pravog mužjaka će teško da osvoji svojim načelnim alfizmom ako ceo temelj dotičnog alfizma počiva u inerciji a ne u suštinskim kvalitetima dotične ******

..sinonim "alfa mužjak"je preuzet iz životinjskog carstva i predstavlja mužjaka koji je glavni u čoporu i njegova se bez kompromisa poštuje...
...kod ljudi je ta stvar malkice drugojačija,ali tu postoji sinonim "vođe" koji otprilike ima ista ovlašćenja...
...a ovo za sex to je nešto drugo,to je muškarac koji zna i zna kako da dođe do toga šta želi od žene...

ne volim da budem u centru pažnje...to valjda znači da nisam alfa...
ljudi vole galamdžije i one koji se nameću kao vođe...
samim tim više me privlače nenametljive osobe...galamdžije i one što vole da ih svi slušaju nikako ne volim...

..sinonim "alfa mužjak"je preuzet iz životinjskog carstva i predstavlja mužjaka koji je glavni u čoporu i njegova se bez kompromisa poštuje...
...kod ljudi je ta stvar malkice drugojačija,ali tu postoji sinonim "vođe" koji otprilike ima ista ovlašćenja...
...a ovo za sex to je nešto drugo,to je muškarac koji zna i zna kako da dođe do toga šta želi od žene...

pametno napisano...

Back