j.e.l.e.n.a.
Elita
- Poruka
- 15.184
Никада се нисам мазао блатом, искључиво шлагом...
qq Sale...al si bio sladak
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slagom.... a na sta slag deluje?...
Na corpora cavernosa. (kada je shlag na njoj)Slagom.... a na sta slag deluje?...
Moj sin je alergican na ujed ose.Svaki put kada ga ujede,mesto ujeda se zacrveni i otekne.Nema gusenje,ali otok se prilicno rasiri za vrlo kratko vreme,(10-15 min) pa moramo do zdravstvene ustanove gde dobije injekciju,i terapiju antihistaminikom u narednih 7 dana.Posto za 3 dana krecemo na put,zanima me sta da uradim u slucaju da ga ujede osa a u blizini ne postoji lekar.
Ima li neko iskustva sa ovakvom ili slicnom situacijom? Svako iskustvo je dobrodoslo...
A sto ne uzmes jednostavno te injekcije i poneses.Mislim bar problem nije lekove nabaviti posto je medicina mnogo napredovala zadnjih godina.
A sto ne uzmes jednostavno te injekcije i poneses.Mislim bar problem nije lekove nabaviti posto je medicina mnogo napredovala zadnjih godina.
Ako neces tako onda kupi sredstvo protiv insekata ... a mozes i ronilacko/apolo space odelo.
Slusaj mene,ja imam iskustva jer me je jednom ujeo komarac.
Ozbiljno gde ti alergicni ljudi nalaze ose - mene kada sam bio mladji za 8 godina intenzivnog rada van grada nikada nijedna nije ujela.
A npr ozbiljnije zverke kao sto su strsljeni ujedu npr 1 na 100 coveka godisnje.Sto znaci kada te jednom ujede -sledecih 100 godina nece osim ako ne privlaci ose svojim mirisom.Ali to je tema za studiju --- nisam expert za urologiju koliko sam expert u drugim oblastima.
ja sam alergicna na ujed ose...poslednji put kad me je ujela zavrsila sam u hitnoj..ujela me za butinu na bazenu(od toliko ljudi bas mene)i cela noga mi utrnula a srce samo sto nije iskocilo iz grudi,isto tako sam alergicna na sve vrste metala(zlato,srebro,bronza..)ne nosim prstenje,narukvice,ogrlice,mindjuse,kaiseve,satove...sve sto ima metal a ide u dodir sa kozom...sto bi se reklo bila bih sjajna devojka-mo's samo slatkise da mi poklanjas
Blato?...
Да, оно из Баранде. Научно је доказано у серији " Врнуће се роде" да је лековито...