Osecaj straha

Umri_muski

Legenda
Poruka
60.904
Iako se cini da nije tema za zdravlje, moram ovde da pitam.

Kad se intezivno uplasim, moze da se desi da mi se nakostrese dlake , najezim se , ili ne, ali se desava nesto drugo...
Kako strah popusta tako mi se cini da mi se suzavaju smanjuju ruke i noge u misicnom delu na malo manju velicinu, kao da su se u trenutku straha nadule, a sa prolazenjem straha se naduvanje smanjuje i sve se vraca na normalu...

To naduvanje nije neko veliko to je vise kao pritisak iznutra na meso tela....cak mozda je bas to povecan pritisak, limfne tecnosti zbog reakcije tela, i onda to osecam kao blago minimalno povecanje zapremine..

Interesuje me da li jos neko prilikom straha oseca prosirenje misica, minimalno da nije zategnutost nego to povecanje..

Pa ja imam jak adrenalinski kick, to znam iz fizickih borbi, nabijem koncentraciju do max, mogu bukvalno da usporim vreme oko mene i da ubrzam svoje kretanje i to je sigurno to...
Ali da , moguce je i ovo da radi adrenalin ili neki derivat adrenalina, jer ranije kad sam jednom prilikom prisustvovao predavanju o nekim borilackim vestinama bilo je pomenuto da ima vise vrsta tih boostera za borbu u organizmu , nije samo adrenalin...ali sam zaboravio koje su sve vrste...

Mada ja mogu da nabijem koncentraciju i mentalno na max....i da traje dugo , znaci mogu provereno 3 uzastopna po 4h ispita sve teski da polazem i mogu 12h bez pada koncentracije da vrlo apstraktno razmisljam i resavam nepoznatu problematiku...

Interesuje me da li jos neko oseca to minimalno splashavanje misicne mase na celom telu kad popusta strah....

Back