- Poruka
- 26.748
То се дешава само у последњих неколико година од када је актуелан Трамп.
Америчким председницима опозиција у Конрегсу није правила неке велике проблеме, водили су десетине ратова у последњих 100-нак година.
Криза Буразере.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То се дешава само у последњих неколико година од када је актуелан Трамп.
Америчким председницима опозиција у Конрегсу није правила неке велике проблеме, водили су десетине ратова у последњих 100-нак година.
Ma sve mi je to poznato.Jos imaju blisku familiju na tom zapadu kojeg mrze.I voze zapadna kola ne Lade,Moskvice...A o telefonima,kompjuterima koje koriste koji su zapadnjaxi izmislili da nepricam...
A o demokratiji tek.Pa ovde ti je bezbednije kritikovat vlast nego je podrzavat .Kolike samo uvrede trpimo mi koji podrzavamo vlast...
kako su predvidljivi bedni i malecki
Наставићу дело Алексеја Наваљног. Наставите да се борите за нашу земљу. И позивам те да станеш поред мене.
Нема шта он да размишља о томе...можда звучи сурово, али он има озбиљнијих брига тренутно од тога.О том онај у кремљу нек’ размишља. Ја стварно не бих.
Шта је чест случај код демонократских држава?Код демократских власти то је чест случај.
Нема ни Зеленски државу.злобица није имао државу а тај Амер је роварио у туђој земљи.
Мислиш на Бајдена?Што би лудаку уопште требао неки подстрек?!
Нема шта он да размишља о томе...можда звучи сурово, али он има озбиљнијих брига тренутно од тога.
Не, већ Император и Ослободилац!Тако је. Само је нападач и убица.
Мислиш на Бајдена?![]()
Eto kada se nije hranio zdravo.
Нема ни Зеленски државу.![]()
Лоше се сећаш.Овај поломи зубе на ту “нема државу” ако се добро сећам..
Онда на Зеленског.
Онда на Зеленског.
Теби је у реду што он тера украјински народ у погибију због туђих интереса?За једног глумца Зелени је сасвим у реду.
Kako te nije sramota? Putin tera ukrajinski narod u pogibiju.Теби је у реду што он тера украјински народ у погибију због туђих интереса?
Не, то ради Зеленски за рачун Запада.Kako te nije sramota? Putin tera ukrajinski narod u pogibiju.
Putin tera ukrajinski narod u pogibiju.Не, то ради Зеленски за рачун Запада.
Navaljni nije bio američki agent. Putinov režim je zločinacki režim. Nije izdaja dobiti pomoć od američke sluzbe sa ciljem da se sruši Putinov režim.Наваљни није био само опозиционар, већ и сарадник страних служби а у Русији је то кривично дело.
Muratov je rekao tako nesto, parafraziram, Nedovoljna briga o vec bolesnom coveku.Jedina ekspanzija koju možemo trenutno videti je ruska. Okupirali su deo Ukrajine, a pre toga i deo Gruzije.
Što se Navaljnog tiče, verujem da ga niko nije bacio sa zgrade ili pucao u njega. Čovek se može usmrtiti i jednostavnim uskraćivanjem osnovnih životnih potreba. Recimo ne daš mu vodu 3 dana i umreće. Nešto od toga se svakako desilo.