Александар Вучић: Ванредно стање укидамо највероватније крајем априла или у мају. Одлуку о томе донеће струка.

Vjerujete li da će vanredno stanje biti ukinuto do 30 aprila 2020 godine?

• Da.

glasova: 1 6,3%
  • Ne.

glasova: 15 93,8%

• Ukupno glasova
    16
:heart:
sto si tako agresivan i nekulturan :(
ja nick nisam menjala od kako sam dosla na forum, mozes gazdu da pitas
nemam ni jedan fejk profil, kod mene je sve transparentno
vucicu moze sve da se zameri, sem jedne stvari, a to je dobra snabdevenost prodavnica osnovnim prehrambenim namirnicama

ako kao gradjanin odes u bilo koju apoteku sa namerom da kupis zastitna sredstva, nigde nema rukavica, maski i alkohola
tako da za ovakvu situaciju epidemije koja nije buknula treba da se zahvali razumnim stanovnicima srbije
Snabdevenost prodavnica nije najbolja ,nedostaju pojedini mlecni proizvodi,izbor testenina je ogranicen,mesne preradjevine takodje ...tako je stanje kod mene.

Snabdevenost prodavnica nije najbolja ,nedostaju pojedini mlecni proizvodi,izbor testenina je ogranicen,mesne preradjevine takodje ...tako je stanje kod mene.
kazem osnovne
nismo gladni, ne mozes da nadjes mozda sve, ali mozes zamenu za proizvod koji koristis
rafovi nisu prazni
to moze da bude zbog dobre organizacije vlade, a moze i zbog siromastva stanovnika koji nemaju ni minimum ustedjevine za pravljenje bilo akvih zaliha sem 10kg brasna i kocke kvasca

ti nikad nisi bio moj narod, ali to i i sam znas.
on jeste nas narod kao i mnogi ovde sto rekose da si neka marva

dryi dupe podalje od nase srbije

pobegulje i zapadne sluge nam ne trebaju soliti pamet

kako ne uvidjas nije to pojedinacno vec misljenje veceg broja ljudi da si marva

odleprsaj sa srpskog sajta

on jeste nas narod kao i mnogi ovde sto rekose da si neka marva

dryi dupe podalje od nase srbije

pobegulje i zapadne sluge nam ne trebaju soliti pamet

kako ne uvidjas nije to pojedinacno vec misljenje veceg broja ljudi da si marva

odleprsaj sa srpskog sajta

Psi laju a karavan prolazi, stara persijska poslovica.

Back