Александар Вучић: Ванредно стање укидамо највероватније крајем априла или у мају. Одлуку о томе донеће струка.

Vjerujete li da će vanredno stanje biti ukinuto do 30 aprila 2020 godine?

• Da.

glasova: 1 6,3%
  • Ne.

glasova: 15 93,8%

• Ukupno glasova
    16

Srboskizborim

Veoma poznat
Poruka
10.581
недеља, 12. април 2020.
Председник Србије Александар Вучић гост је Марије Савић Стаменић у "Јутру" на Првој телевизији.
7440643395e92cd59630c6463329364_v4_big.jpg

"Ово је свакако тешко време, можда и најтеже у последње две деценије. Опасан невидљиви противник", рекао је Вучић.
Јуче су из СЗО поновили да Србија држи епидемију под контролом. Он се захвалио што су то приметили.

"Ноћас смо имали тешку ноћ, имамо нова жаришта", рекао је Вучић.

"Видим по тестовима и по резултатима тестова да имамо нека нова жаришта, поготово тамо где је пристигао велики број људи из иностранства", рекао је Вучић за ТВ Прва.

Он је истакао да се земља суочила са највећим изазовом у последње две деценије, али да је, захваљујући стручњацима, епидемиолозима, на време предузела одговарајуће мере.

Ја сам оптимиста, мислим да ствари можемо да држимо под контролом, а одлуку о прекиду ванреденог стања донети струка, каже Вучић. Додаје и да "не смемо да закаснимо" у отварању, јер трка економска почиње.

"Да нема тих жаришта, проценат би био много мањи.. Када жаришта ставимо под контролу и избегнемо нова жаришта, онда верујем да ће проценат да пада. И даље имамо растући број на респиратору. За нас је најважније да почне да пада број људи на распиратору.", рекао је Вучић.

Напоменуо је да није у питању Београд, него мањи градови, попут Панчева, Ковина...

Истакао је да је посебно поносан на пензионере јер су показали да су најодговорнији део друштва.

"Посао државе је био да помогнемо стручњацима и донесемо тешке и непопуларне мере. Ниједном пензионеру не прија да буде затворен 24х, али тиме чувамо животе. Друга обеза била је да помогне здравство и трећа да обезбедимо робу".

Укидање ванредног стања по процени стручњака, надам се крајем априла

Укидамо ванредно стање највероватније крајем априла или у мају
, али о томе нећу одлучивати ни ја, нити премијерка Ана Брнабић већ стручњаци, епидемиолози, изјавио је Вучић.

http://www.nspm.rs/hronika/aleksandar-vucic-nocas-smo-imali-tesku-noc-imamo-nova-zarista.html

Daj bože, da više to ludilo sa vanrednim stanjem prođe, više je neizdrživo.

Ludilo će proći kad skinemo ludaka.
Sad se poziva na struku a kad je uvodio vanredno stanje reko ludom Vulinu da mu on predlozi...srbijanci imate li vi gram mozga da shvatite da vas Vucic i njegovi yebu.

nije ludilo sa vanrednim stanjem nego sa zarazom

ne moze niko unapred da predvidi kraj VS, to samo glupa novinarka, ako je novinarka, moze da insistira da joj neko kaze ono sto niko ne zna

Koliko to ljudi u Srbiji umire od zaraze korona virusom? Koliko umire od običnog gripa?

ma ne treba uopste ukidati vs, i niko ne treba da izlazi iz kuca sve dok ne preostane nijedna dinar za pola raspalog sendvica za snedvicare, pa da ih vidim onda.

ok, nahebacemo i mi ostali, ali za to zadovoljstvo kmecanja sendvicara mogu da pretrpim.

Истакао је да је посебно поносан на пензионере јер су показали да су најодговорнији део друштва.

A ko se pokazao kao najneodgovorniji deo društva?

Код нас неће бити смањења плата, 100 евра чим се укине ванредно стање

Председник је навео да ће сто евра грађанима бити уплаћено чим се укине ванредно стање.

Тај новац ће добити сваки пунолетан грађанин, свако ко до одлуке о исплати напуни 18 година.

Вучић је рекао да је 100 евра огромна помоћ људима који имају минималац и ли немају посао.

Он је навео да код нас неће бити смањења плата у јавном сектору. "И у најгорој опцији тврдим да ћемо успети", рекао је Вучић.

Pa to i jeste cilj,posle uleti neko sa kapitalom i pokupuje sve za tepsiju ribe...

Izvini, ali sta u Srbiji postoji na prodaju? Mislim za prodaju nekome kome bi
to bilo interesantno.?
Jednostavno jedno veliko NISTA.

Back